Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Efektivní cvičební plán, jenž vás chytne!

    19.12.2012, Kateřina Ondíková

    Čas od času bývá módní kde co. Nejen v oblékání, jídle a pití! Ale i ve sportu můžeme najít stálice, tak i tzv. rychlokvašky. Jsou cviky a celé série cvičení, jež byly na výsluní a zcela upadly. Jiné se drží neustále. Někdo je na kolektivní sporty, jiný si připadá směšně sám před sebou, natož před ostatními lidmi, kteří provádějí prostocviky. Pokud patříte ke druhé skupině, pak je tento tip právě pro vás!

    Když má člověk dlouhou chvíli, hledá, jak by ji vhodně využil. Jakožto soudná žena vlastnící zrcadlo vím, že mé tělo není, jak bývalo. Mé milé geny (tímto jim děkuji), nedokáží zastavit gravitaci, natož tukové buňky vesele si lebedící na mém břiše. Nemám ráda posilovny. Připadám si tam trapně. Přiznávám. Neumím se vhodně obléct, ovládat všechny ty pekelné přístroje a nenávidím upocené sportovce.

    Hledala jsem tedy cviky, jež by mě motivovaly, provozování by bylo pouze v soukromí a výsledek zaručený.  Na doporučení svých kamarádek a dobrých referencí na strýčku Googlu, jsem objevila cvičební program s názvem Jilliian Michael’s 30 day Shred. Jak už sám název napovídá, plán pokryje jeden měsíc. Půl hodiny denně věnujete zapnutému notebooku, případně televizi a posloucháte Jillian na slovo!

    S poctivostí k pevnějšímu tělu

    Kdo je vlastně ona Jillian? Američanka, která se stala profesionální osobní trenérkou hollywoodských hvězd. Na Wikipedii dokonce můžete najít i její míry! Má samozřejmě i vlastní webové stránky a nesčetné množství různých cvičebních programů pro všechny partie těla.

    Cvičební plán, který jsem osobně vyzkoušela, mě chytl. Je svižný, náročný a účinný. Endorfiny vám zaplaví tělo a nemůžete dospat dalšího dne a opětovného třiceti minutového mučení. Cviky jsou rozděleny do třech kol náročnosti po deseti dnech. Tělo si navyká na pohyb, na konci plánu se můžete neskromně pochválit. Procvičujete celé své já. Zabrat dostanou vaše nohy, paže a stejně tak břišní svaly.

    Potřebovat budete jen kilové činky. Pokud nejste jejich majiteli, vystačíte s PET lahvemi napuštěnými vodou. Podložku stačí nahradit dekou nebo ručníkem. Oblečení je jen na vás. Pro začátek není nutné shánět originální cvičební plán. V internetovém vyhledávači jistě najdete ten správný odkaz. Cizí jazyk jistě není překážkou. Cviky jsou vždy dopodrobna názorně vysvětlené a provedené, český dabing není potřeba. Stačí už jen odhodlání, pevná vůle a můžete začít!

    Přečtěte si také: