Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Chcete oslnit úsměvem? Získejte bílé zuby snadno a rychle

    9.9.2017, Komerční sdělení

    Jste z nějakého důvodu nespokojení s odstínem svých zubů a rozhodli jste se to změnit? Přečtěte si pozorně, co bělení zubů obnáší.

    Jen zdravé zuby mohou být opět bílé

    Krásný úsměv jako z hollywoodského filmu umí udělat zázraky. Pokud chcete podstoupit bělení zubů, měli byste si nejdřív sáhnout do svědomí, jak o své zuby pečujete. Většina lidí si totiž naivně myslí, že pokud dosud zanedbávala dentální hygienu, stačí jedna návštěva u zubaře a chrup se jako zázrakem promění. Tak to ale není. Aby bylo bělení zubů skutečně efektivní a nejenom zbytečné vyhození peněž, je nutné dodržovat určitá pravidla před i po bělení.

    Zapomeňte na červené víno, kávu nebo cigaretu

    Nikdy vám žádný lékař nezaručí, jakého odstínu skutečně po bělení zubů dosáhnete. Nejtěžší bývá bělení zubů u kuřáků. Jejich zuby pokrývají pigmentové skvrny, které mohou za tmavší odstín. S tím se ale dá bojovat. Před samotným bělením musí být vaše zuby v první řadě zdravé. Pokud tedy máte kaz nebo jiné onemocnění, lékař vám nejdřív zuby spraví. Neplechu na zubech napáchá také černá káva nebo červené víno. Tyto nápoje vám po bělení lékař kategoricky zakáže. Snížili byste efekt bělení.

    Domácí bělení jedině s gelem

    Kdyby vás snad napadlo vybělit si zuby svépomocí, upozorníme vás, že tzv. babské rady mají svá úskalí. Všeobecně rozšířeným tipem je bělení pomocí citrónu. Ano, zuby skutečně získají světlejší odstín, nicméně kyselina nebezpečně neleptá sklovinu. Stejnou medvědí službu vám prokáže jedlá soda, která k vašemu chrupu nebude příliš šetrná. Pokud přesto dáváte přednost domácímu bělení zubů, nechte si zhotovit zubní nosiče na míru, které přes noc naplníte speciálním bělícím gelem. Celá procedura trvá několik dní, ale bílé zuby vám zůstanou delší dobu. Domácí bělení pomocí gelu opakujte vždy 1-2 dny v měsíci pro zachování bělosti.

    Ordinační bělení jako nejrychlejší cesta

    Bělení zubů v ordinaci vyhledává nejvíce zájemců o zářivý a oslnivý úsměv. Do zubařského křesla se posadíte na cca 90 minut a výsledek uvidíte okamžitě. Pro ty, kteří neradi čekají, je tak bělení v ordinaci jasnou volbou. Stomatologickou kliniku ale vybírejte velmi pečlivě. Na Dentální klinice Dr. Stuchlíka dostanete nejlepší možnou péči. Zubní ordinaci najdete 5 minut chůze od Karlínského náměstí v Praze. Dentální hygienista vám zuby očistí a izoluje dásně speciálním gelem, který je během zákroku chrání. Následně nanese bělící gel, který zubům propůjčí požadovaný světlejší odstín. Ordinační bělení vás vyjde kolem 6 500 Kč. Zubař vám na závěr zuby fluoriduje, čímž zvýší ochranu zubu proti kazu. Svůj vysněný úsměv tak získáte během hodiny a půl.

     

     

    Přečtěte si také: