Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Cvičení může být zábavou

    31.8.2012, Markéta Vocetková

    Cvičení nemusí být dřinou. Při správně zvolené aktivitě vás cvičení může motivovat a bavit den co den...

    Když se ráno probudíme a vidíme se v zrcadle, leckdy nás napadne, zda by se nedalo něco vylepšit na našem zevnějšku.  Silnější stehna, povislé bříško a na obličeji malá druhá brada. Řeknete si, že takové maličkosti se přeci snadno skryjí pod o číslo větší šaty a vrstvu make-upu. Ale co náš pocit uvnitř? Naše sebeúcta? Ne všechno se dá skrýt a nejobtížněji se skrývá pravda.

    Bodybuilding nemusí být dřina

    Pracování na svém těle, neboli bodybuilding, si získává v posledních letech na oblibě. Stává se dá se říci až trendem kultivovat své tělo, ale také i mysl. Ale jak se k posilování donutit? Prvním podnětem může být téměř cokoliv, od pohledu do zrcadla u vás v koupelně, přes nelichotivou ručičku váhy až po plakát krásně hubené modelky, který vídáte den co den při cestě do práce, na zastávce tramvaje. Jestliže jste rozhodnutí, máte napůl vyhráno. Říká se, že polovina úspěchu, je začátek.

    Většina z nás si při představě posilování vybaví přeplněnou posilovnu, plnou dvojníků Arnolda Schwarzeneggera, kteří si se stroji rozumí stejně, jako s nejlepšími přáteli. Není se čemu divit, také v posilovně tráví veškerý volný čas. Tím se ale nemusíte trápit, každý z nich někdy začínal. A jestli se vám to i tak příčí, můžete mít posilovací stroje u sebe doma.

    Domácí posilovna může mít mnoho podob. Pro někoho je posilovnou pouhý rotoped, pro druhého je to mini fitness v suterénu domu. Ve svém koutku, kde můžete v klidu posilovat, budete mít naprosté soukromí. Navíc, díky malé vzdálenosti se už nebudete moci vymlouvat na vzdálenost do místního fitness. Cvičení si můžete rozložit do menších dávek, v častějších intervalech. Zaběhat si ráno půl hodinky na pásu a po práci posilovat na strojích. Velkou výhodou je možnost své vlastní sprchy po cvičení, tudíž máte mnohem lepší hygienické podmínky a větší soukromí.

    Přestaňte se vymlouvat a začněte se bavit i vy! Výsledky vás budou o to více motivova

    Více informací naleznete na: www.vyprodeje.net.

    Přečtěte si také: