Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Posilovna může být i koníčkem, nejen mučením

    30.8.2012, Markéta Vocetková

    Zacvičit si a protáhnout se... každý z nás by měl své tělo trochu potrápit. Neznamená to však, že musí být posilovna pro vás noční můrou... Ba právě naopak!

    Ještě před začátkem letní sezóny většina z nás začne uvažovat nad svojí postavou. Těšíme se, až nás nenavštíví lechtivé paprsky slunce, pohladí po kůži a my budeme moci světu vystavovat na odiv ladné, krásně opálené křivky. Ruku na srdce, kdo z nás by se sebou před odjezdem na dovolenou k moři nezačal něco dělat? Představa, že si budeme na pláži připadat jako velryby a budeme se bát každého člověka, který má na tričku nápis Greenpeace, asi nikoho z nás příliš neláká.

    Zábava a zdravý životní styl? Jde to!

    Většina z nás si pod pojmem cvičení ihned představí propocená trika, bolesti svalů a v neposlední řadě související diety. Před něčím takovým každý uteče a raději si řekne, že vypustí z jídelníčku tučné a odpustí si po obědě dezert. Cvičení však nemusí nutně být zničující, ba právě naopak, může vás motivovat a dobíjet energií do každého dne. Pravidelným cvičením vznikají v těle, kromě spalování tuků, také endorfiny – hormony štěstí. Tím pádem zlepší pocit sami ze sebe, díváte se na svět optimističtěji a snadněji zvládáte těžké životní situace typu stres, pracovní zátěž a podobně.

    Lepší než cvičit doma je posilovna Praha. Můžete si zde vyzkoušet všechny možné varianty cvičení, od kondičního až po tréninkové. Chodit si zaběhat doma na pás, vás přestane bavit po prvním týdnu. O to se s vámi vsadím. A to ani nemluvím o astronomické částce za jeho koupení. Zaplacená permanentka do fitness Praha 10 vás doslova „nakopne“ k tomu, abyste chodili cvičit pravidelně.

    Stačí začít s běháním a lehkým posilováním na protažení svalů. První výsledky se brzy dostaví. Už během prvních dvou měsíců můžete pozorovat citelné změny. Svaly jsou najednou pevnější, tukové partie mizí, a oblečení, které jste nosili před pěti lety vám je najednou volnější. Úspěchy, kterých dosáhnete vlastním úsilím, vás budou dál motivovat až do doby, kdy dosáhnete perfektní postavy.

    Užijte si radost z cvičení i vy!

    Více informací najdete zde: http://www.kentoyafitness.cz

    Přečtěte si také: