Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Prodlužování vlasů snadno a rychle

    14.12.2011, Komerční sdělení

    Vlasy jsou ozdobou každé ženy. Snad každá z nás sní o krásných, zdravých, dlouhých a hustých vlasech, ale bohužel ne všem příroda nadělila stejným dílem. Spousta žen má vlasy jemné, řídké a lámavé, které nikdy nedorostou do požadované délky. Máte i vy stejný problém? Již nezoufejte. Řešení je neskutečně snadné. Prodlužování vlasů je hitem posledních let a je stále více populární. Je tím nejlepším řešením pro ženy méně obdařené vlasovým porostem. Dnes již nemusíte navštěvovat kadeřnické salóny a strachovat se o obsah vaší peněženky. Vlasy si můžete i doma snadno, rychle a kdykoliv, a to bez poškození vašich vlasů, prodloužit a zahustit.

    Simply Perfect - domácí prodlužování vlasů
    Se Simply Perfect velmi rychle dosáhnete prodloužení vlasů. Prameny vlasů Simply Perfect jsou upevněny na malých sponkách, které se vkládají do vlasů. Aplikace je snadná, zabere pouhých pár minut a zvládne to hravě každá žena. Horní vlasy po té překryjí doplněné prameny. Jednoduše tedy připevníte prameny vlasů malými sponkami. Vzhledem k tomu, že Simply Perfect jsou vyrobeny z lidských vlasů, nikdo nepozná, že se nejedná o vaše vlasy. Z barevných odstínů si každá žena vybere ten svůj. Na výběr jsou vlasy v různých délkách. Vlasy se dají rovněž stříhat podle potřeby. Při péči o prodloužené vlasy je bezpochyby důležitá i kvalitní vlasová kosmetika. Pro jejich mytí je doporučeno používat šampóny na vlasy, určené pro prodloužené vlasy.

    Prodlužování vlasů se Simply Perfect je ideální nejen pro ženy, které se obávají zásahu do vlasů či jejich zničení při dlouhodobém prodlužování, ale i pro ty, které mají rády změny, chtějí vypadat každý den jinak a měnit účesy a délku vlasů podle momentální chuti, nálady či příležitosti. Velkou výhodou je nejen rychlé vykouzlení bohatého účesu, ale domácí prodlužování vlasů je cenově dostupné pro všechny. Každá žena si tak může prodloužit vlasy v klidu a pohodlí domova. A co je nejpodstatnější – při této metodě prodlužování vlasů se vaše vlastní vlasy nenaruší ani nezničí.

    Přečtěte si také: