Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Zimní trendy, které si zamilujete

    25.11.2017, Tisková zpráva

    Vánoce se pomalu, ale jistě blíží. Už si lámete hlavu nad vánočními dárky pro své blízké? Nebo chcete nejdříve obdarovat sebe? Připravili jsme pro vás přehled trendů, se kterými rozhodně nešlápnete vedle. Tak hurá na předvánoční nákupy!

    Denim hned dvakrát!

    Milujete džíny? Tak tato sezóna se vám bude líbit. Džínovina totiž kralovala přehlídkovým molům hned několika významných módních návrhářů a to nejen v podobě kalhot! Letos frčí také sukně, šaty, bundy či třeba kabelky. A co víc, můžete si troufnout i na tzv. double denim a vzít si džínové hned dva kousky! Třeba sexy džínové šatya k nim džínovou halenku.

    Jen stříbrná to může být

    Stříbrná je nejen vánoční, elegantní a chladivě okouzlující, ale je také trendem letošní zimy! Takže pokud nevíte, čím obdarovat své blízké, vyzkoušejte něco stříbrného, třeba oslnivý stříbrný šál. Výhodou stříbrné je, že se dá kombinovat prakticky s čímkoliv a každému outfitu dodá šmrnc.

    Červenou proti zimnímu smutku

    Další barvou, se kterou neuděláte chybu, je zářivá, živoucí červená. Takhle barvička, podobně jako stříbrná, neodmyslitelně patří k Vánocům a zároveň je veselou barvou, která rozzáří i ten nejchmurnější a nejstudenější zimní den. Pokud je pro vás sytá červená moc výrazná, dopřejte si ji jenom trošičku. Třeba v podobě elegantních, rudých kožených rukavic, které z vás udělají elegantní dámu.

    Na drsňačku? Ale jen trochu!

    Chybu neuděláte také volbou kůže či koženky při pořizování bundy či kabátu. Ale nebojte, nemusíte se ihned měnit v drsnou motorkářku. Kožené i koženkové bundy se dají nosit i vesele, v barevných variantách. Kromě kůže frčí i kožešinky, u kterých opět nezaleží na tom, jestli jsou pravé či umělé. Důležité je, aby vás hřály, líbily se vám a pozvedly náladu. Takže opět můžete vsadit na ty barevné!

    Troška geometrie

    Zimu rozzáří trend, který je hitem celého roku 2017 a jen tak nezmizí. Geometrické tvary, kostky, puntíky či třeba čáry a obdélníky se nosí ve všech barvách, v ulítlých kombinacích, které mohou být klidně asymetrické. Zima je pro geometrii jako stvořená, kostkované kabáty jsou oblíbené pro svou hravost, geometrie frčí i při výběru čepic a šál. 

    Umíte plést?

    Dámy, které umějí plést, mají letos trochu výhodu, protože pletené věci, jsou letos zase trendy! A to nejen šály a čepice, ale také sexy kardigany či třeba pletené šaty. Takže mrkněte na vánoční seznamy, komu můžete věnovat něco pleteného, a je vystaráno.

    Přečtěte si také: