Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • 4 tipy na super outfit letošního podzimu

    25.11.2017, Komerční sdělení

    I když je podzim obdobím, kdy se příroda ukládá ke spánku, ty to rozhodně nedělej. Bylo by škoda promeškat tohle nádherné barevné období tím, že někam zalezeš a budeš se skrývat před lidmi. Naopak. Vydej se ven. Počasí sice v některých dnech není nic moc, ale občas sluníčko vykoukne. A i kdyby ne, nenech se tím otrávit. Přinášíme ti totiž hned čtyři tipy, jak se i na podzim cítit skvěle.

    Odvážně s kšiltovkou

    Je venku ošklivo a ty tam přesto musíš? Zkus si svůj outfit oživit hezkou kšiltovkou, kterou najdeš na módní doplňky New Era. Chceš-li zůstat nenápadná a konzervativní, sáhni po černé. Máš-li ale náladu trochu upoutat pozornost, jdi do červené. Chce to sice trochu odvahy, ale nakonec to dopadne dobře. Můžeš mít třeba červenou kšiltovku jako jediný výrazně barevný prvek, nebo být ještě odvážnější a zkusit třeba i dva nebo tři – ale pozor, sladěné k sobě.

    Kulíšek potěší

    Jak už jsme však říkali, sluníčko se pomalu ukládá ke spánku a šetří síly. Možná tedy bude po čase nutné vyměnit kšiltovku za čepici, která je naším dalším tipem. Můžeš zkusit opět černou, hezkého kulíška s bambulkou, nebo jít i do světle červené varianty. Záleží na tobě, každopádně zimu přivítáš pěkně v teple.

    Univerzální a nadčasová elegance

    Černá elegance je v botách univerzální. Takové boty můžeš vzít kamkoli chceš: do práce, do školy, na obchodní schůzku. Z takových, jaké najdeš na dámské boty Vans, si určitě vybereš. Představují náš třetí tip: univerzální, nadčasový. Vždycky je dobré mít v botníku něco, co se dá různě zkombinovat s velkým množstvím oblečení.

    Barevná kolekce osvěží

    Hodí se ale mít v záloze i něco, co bude svěží, nekonvenční, hezké. Co osvěží a bude ideální pro volný čas. Jsou to dámské tenisky Nike, v nichž zaujme například kolekce Air Max. Najdeš v ní spoustu různých barevně laděných modelů, což krásně ladí s aktuálními módními trendy. Tvůrci módy prohlásili podzim za období barev a náš čtvrtý a poslední tip do něj skvěle zapadne.

    Přečtěte si také: