Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Osvěžte si šatník jarními trendy s Pepe Jeans

    30.4.2015, Alice Jendelová

    Britská značka Pepe Jeans byla založena již v roce 1973. V Praze se objevila v roce 2003 a nyní zde najdete hned několik prodejen. Pokud to však máte do české metropole daleko a chcete mít doma kvalitní oblečení této značky, navštivte jejich e-shop.

    Značka Pepe Jeans byla vždy symbolem pro kvalitu a styl, který udává trendy. Své pobočky má ve více než 80 státech, ale jen ve třech z nich existují monobrandové e-shopy specializující se výhradně na tuto značku. Pepe Jeans e-shop naleznete ve Španělsku, Řecku a právě České Republice.

    Vše začíná u džín

    Jak už napovídá z názvu, nemůžeme začít jinde než právě u džínů. Najdete zde neuvěřitelné množství stylů a barev. Pokud tedy zoufáte, že na vaší postavu nikde nic nemají, přestaňte. Tady najdete džíny, které vám padnou. Dámské džíny by měly vždy postavě lichotit a protože nemáme všichni stejný zadek, nohy a boky, je třeba najít to pravé.

    Džíny jsou nadčasový kousek a alespoň jedny by měla mít ve skříni každá z vás. A měl by to být kousek z kvalitního materiálu, který vám vydrží nějaký ten rok. Kromě klasik, ale najdete na Pepe Jeans i trendy jako lalcáče či boyfriend džíny.

    A nebojte se, že nenajdete ty pravé, co vám sednou. Stačí nakombinovat správnou šířku a výšku a máte je.

    Doladíme outfit

    Džíny už máme, tak se pusťme do zbytku vašeho outfitu. Není nic lepšího, než na jednom e-shopu nakoupit vše. Vylaďte své nové džíny tričkem nebo tílkem ze stejné návrhářské dílny. Najdete tu klasiky jako jsou strečová trička Pepe Jeans v neutrálních barvách, ale také designové kousky. Hledáte-li něco typicky britského a londýnského, jste na správné adrese.

    A zbývají už jen boty

    Doplňte to stylovými botami a můžete vyrazit. A výběr je obrovský. Najdete tu pantofle, žabky, sandále, lodičky, balerínky, kecky, kotníčkové boty, kozačky...Prostě jakékoliv boty do tepla i do zimy. Pepe Jeans obuv je navíc opravdu velmi kvalitní a vyráběná z odolných materiálů. Nás v redakci nejvíce dostaly květinové vzory, ale vybírat můžete opět i z jiných motivů či neutrálních klasik.

    Jste spíše šatový typ?

    I pro vás je tu hodně co ke koupi. Zvláště hledáte-li šaty, které jsou volnočasové i elegantní zároveň, takže si k nim můžete vzít kecky i lodičky.

     

    Přečtěte si také: