Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Zahoďte stud, vhodné plavky dělají divy

    16.5.2018, Komerční sdělení

    Horké počasí žene všechny dámy do obchodů, nebo alespoň na stránky e-shopů, aby si pořídily něco nového na sebe. Když ale přijde řeč na plavky, většina z nás to bere jako nutné zlo. V plavkách však může vypadat dobře každá žena. Stačí si jen umět vybrat. Jak na to?

    Široká stehna, povolené bříško, nebo třeba malá ňadra. Každou ženu trápí něco jiného a mnohé z nás často zapomínají na to, že žijeme v 21. století, kdy na každou postavu existuje typ plavek, který zvýrazní jen to, co má a nedostatky schová. Znáte pár jednoduchých pravidel, díky kterým budete vypadat sexy?

    Bříško schovají tankiny

    Nejčastější problémem žen je větší nebo povolené bříško. Jaké plavky zvolit tak, abyste ho rafinovaně schovala? Skvělou volbou jsou tankiny, protože opticky rozdělují postavuna dva díly a pokud jsou ještě dvoubarevné, bříško dovedou dokonale zamaskovat. Ideální volbou je tmavý vršek a klidně výrazný spodek. Pokud se rozhodnete pro letošní hit – jednodílné plavky, volte takové, které mají přes střed nějaké řasení či překřížení, abyste bříško naopak nezvýraznily.

    Prostorné pozadí je trendy

    Když se podíváte na Nicki Minaj nebo Kim Kardashian, určitě vidíte, že výrazné pozadí není žádný problém, naopak, metrem dnešních celebrit je to spíše výhoda. Pokud se ale i přesto za svůj zadeček stydíte a chcete ho opticky zmenšit a schovat, vsaďte na spodek s nohavičkou, nejlépe v tmavé barvě.

    Stehna schová sukně

    Silnější stehna trápí mnoho žen. Pokud se k tomu ještě přidá celulitida, případně strie, sebevědomí může pořádně poklesnout. Pokud máte ale například ploché bříško, nebo objemný dekolt, zvýrazněte ho, třeba zajímavým vzorem, šněrováním či řasením a stehna schovejte do sukně. Plavkové sukně udělají s postavou divy– nejenže inkriminovaná místa schovají, ale ještě opticky prodlouží a zkrášlí nohy.

    Pamela Anderson ve výstřihu

    Pokud vás trápí nadměrně velká ňadra a pořád jen kontrolujete, aby vám někde něco nevykouklo, je jasné, že si pobyt na pláži příliš neužijete. Zkuste to vzít z té druhé stránky, velká ňadra jsou přednost, za kterou celebrity často platí! Takže zvolte takové plavky, ve kterých vám budou ňadra skvěle držet a zároveň se dotvarují. Důležitá je pevná struktura vrchního dílu s vyztuženými košíčky a kosticí.

    A co s malými ňadry?

    Co je malé, to je hezké, ale pokud toužíte po objemnějším hrudníku, jde to naprosto jednoduše. Stačí přidat něco navíc, ozdoby, řasení či jednoduše vsadit na vyztužené košíčky. A hlavně volte nějakou výraznou barvu!

    Čemu přejí návrháři?

    Módní návrháři letos vsází na drobné detaily, jako je nejrůznější šněrování, průstřihy a podobně. Nebojte se černobílých kombinací, ale také výrazné červené. Evergreen jsou puntíky, proužky a geometrie. Letos vás ten pobyt na pláži zkrátka bude bavit!

     

     

     

    Přečtěte si také: