Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Baculky jsou sexy

    14.6.2014, Komerční sdělení

    Tohle tvrzení však platilo naposledy v 18. století. Dnes se ženy chtějí co nejvíce přiblížit slečnám z ženských časopisů a modelkám z celosvětových módních mol. Některé z nás mají to štěstí, že mohou sníst, co jim pod ruce přijde a nepřiberou ani deko. Většina z nás však takové štěstí nemá a k vysněné postavě si musí dopomoci.

    Cvičit, cvičit a cvičit. Jenže někdy ani tohle nestačí. Důležitá je také správná a pravidelná strava. Pokud budete denně jíst bůček, knedlíky a tuny čokolády, k vysněné postavě se jen těžko dostanete. Pomoci vám mohou také některé z přípravků na hubnutí.

    Zázrak jménem zelená káva a výtažek z ní

    Green Coffee Extract je důkazem, že zelená káva dopomáhá k úbytku nadbytečných kilogramů. Blahodárné výtažky ze zelené kávy potlačují chuť na jídlo, což vede k omezení příjmu potravy a tělo hubne ze zásob tuků.

    Kromě toho, že výražek ze zelené kávy napomáhá hubnutí, snižuje navíc také hladinu cukru v krvi, dodává množství antioxidantů a celkově zlepšuje zdravotní stav.

    Nastartujte hubnutí detoxikací organismu

    21. století, doba, která nám kromě hromady moderních technologií přináší také spoustu jedů v potravinách. Pokud tedy chcete doopravdy hubnout a z tuků nikoliv ze svalů, je dobré tělo připravit.

    Detoxikace organismu nejen, že nastartuje správné hubnutí, ale také redukuje podkožní a útrobní tuk. Díky tomu nedochází k tzv. jojo efektu.

    Za prvé je důležité si uvědomit,že detoxikace organismu bez změny stravy nebude mít valný efekt. Cestu ke zdraví a očistě těla je důležité začít od tlustého střeva.

    Pravidelný pohyb a pozitivní myšlení = půl zdraví

    Pokud však nebudete o svém hubnutí přesvědčení a změnu jídelníčku poručíte již druhý den, v boji s nadbytečnými kilogramy vám nepomůže ani svěcená voda.

    Ač změna jídelníčku dokáže opravdu hodně, důležitý je také pohyb. Pokud nemáte dostatečnou vůli k cvičení doma, najděte si cvičení v kolektivu. Na začátek jsou vhodné vodní sporty jako aqua aerobic či pravidelné plavání. Dobrou volbou jsou také aerobní sporty - aerobic, spinning, jogging či cyklistika.

    Přečtěte si také: