Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • V jednoduchosti je krása

    20.5.2014, Lucie Nová

    Určitě znáte to staré přísloví, na které dnešní ženy a mladé dívky často zapomínají. Bohužel nebo snad bohudíky, přeplácaným zevnějškem cesta ke kráse nevede. Jednoduché líčení a oblékání vám zajistí perfektně upravený vzhled, se kterým můžete vyrazit kamkoliv. No a doplňky k němu bez diskuze patří.

    Hodinky

    Hodně lidí s nástupem mobilních telefonů zapomnělo nosit hodinky. Respektive, přestalo je nosit záměrně, což je obrovská škoda. I přes to, že čas můžeme sledovat na svých telefonech, informačních tabulích na zastávkách, či v metru, hodinky mají kouzlo, které se z nich jen tak nevytratí. Jsou ihned po ruce a hlavně slouží jako výborný módní doplněk. Nosíte nerada náramky a potřebujete něco k vašemu kostýmku do práce? Hodinky jsou nejlepší volbou. Ale jaké vybrat? Zásadní otázka bude nejspíš, zda si vybrat ručičkové či digitální? Podle výsledného uvážení už jen vyberete tu správnou velikost, tvar, typ řemínku a neposledně barvu. Je důležité si uvědomit, kam své hodinky budete nosit. Do práce k halence, ven s přáteli za zábavou nebo na běh do parku? Výběr je opravdu veliký, takže záleží na vašem vkusu a životnímu stylu.

    Šperky

    Odvážnější z vás, se mohou pustit do výběru šperků. Co by vaše šperkovnice neměla postrádat, jsou jednoznačně náušnice. Vždy vám se správným oblečením dodají správnou jiskru. Do práce se nejvíce hodí jednoduché, krátké a jemné náušnice. Jak barevné, které oživí vaši bílou košili a sáčko, tak bílé, černé či stříbrné, které naopak uhladí a ustřídmí výraznější barevné oblečení. Na plesy a do divadla už nemějte obavy vybírat z výraznějších delších a klidně těžších kousků. Barevných kamenů, velkých kruhů a mnoha blyštivých kamínků se zde stranit nemusíte.

    Kabelky

    Bez kabelek by se dnešní ženy nejspíš neobešly. V něčem se to všechno přeci přenášet musí. Proto je kabelka předmětem, který si s sebou vzít musíte, ať už chcete nebo ne. Opět i zde záleží na příležitosti a místu kam se chystáte. Do zaměstnání se vám budou hodit větší kabelky, či pouzdra, kam schováte desky popřípadě laptop. Pokud vyrážíte na svatbu, firemní sešlost, recepci nebo ples, nechte kabelku doma a popadněte psaníčko. Na podobnou událost nepotřebujete mnoho věcí a to nejdůležitější se vám do něho vejde. Navíc, k elegantním koktejlovým šatům nebo večerní róbě bude ladit bezesporu nejlépe.

    Přečtěte si také: