Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Co vás zaručeně zahřeje!

    2.12.2013, Kateřina Ondíková

    Je podzim. Pošmourná obloha se na nás mračí ze všech stran. My propadáme za odměnu depresi. Podzimní kotníčkové boty se nám kamsi z botníku zatoulaly a ne a ne se objevit. V obchodech s obuví jsou jejich náhradníci v nedohlednu. Prostě a jednoduše, vítáme tě podzime!

    Babí léto je krásné! Cítíte v něm tu skomírající naději léta. Teplo, slunce a pohodlné oblečení. Podzim je však jiný šálek kávy. Déšť, bláto, rána na kožich, odpoledne při troše štěstí na pláštěnku. Hledíte-li s tupým výrazem člověka po výpadku paměti do své skříně, nezoufejte. Máme pro vás pár rad, jak si užít a zpestřit podzimní outfity.  V teple a pohodlí bude i ten nejošklivější podzim k přežití s úsměvem ve tváři!

    Baret

    Klasický černý baret se hodí ke všemu. Budete si připadat neotřele a sexy. Jednoduše váš obyčejný černý svetr s opranými kalhoty a baretem nabude nových rozměrů. Jako bonus vám podzimní vítr nerozcuchá váš účes a uši nebudou červené od zimy. Doplňte svůj model o skvělou brož a šátek a vyrazte do víru velkoměsta!

    Šála

    Neříkejte, že nepatříte mezi majitelky šál. Každý máme minimálně aspoň jednu! Pořiďte si pro tento podzim variantu, za kterou se nebude stydět. Takovou, jež vám neokouše krk na kost cestou na zastávku, takovou, jež vás zahřeje jen pohledem. Případně pro fajnšmekry je na místě pléd, který vás zahřeje lépe, než podzimní kabát a budete vypadat zatraceně šik!

    Pletená jednobarevná čepice

    Zapomeňte na zmijovky, kulichy a podobně. V jednoduchosti je krása! Kupte si jednobarevný exemplář, kterým rozsvítíte svůj model. Žádná šedá myška, ale královna ulic. Čepice přeci nejsou jen pouhou nudnou výbavou na hory!

    Válenky

    Hit posledních let se stále drží na výsluní. Vsaďte pro letošní sezónu na kvalitní kousky, jež vám padnou na nohu jako bačkůrky. Tyto botky jsou vlastně celoročním obuví, ač se to podle vzhledu nezdá. Není výjimkou je nosit ke kraťasům, či krátkým sukním.

    Jednoduše hlavně klid a nohy v teple! Jen tak přežijete letošní podzim se ztrátou kytičky. A pokud vás ani ušanka nezahřejete, pak vsaďte na zázvorový čaj s medem nebo svařené víno!

    Přečtěte si také: