Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Chcete NEJ mezi příčesky? Kupte si panenské vlasy!

    6.3.2013, Komerční sdělení

    Pokud jste také podlehli touze mít krásné dlouhé a husté vlasy a chcete skutečně pouze TOP kvalitu, pak určitě sáhněte po panenských vlasech.

    Panenské vlasy jsou100% nebarvené, zdravé vlasy, které se netřepí, necuchají a zůstávajísametově hebké. Nejsou chemicky ošetřeny (žádné barvy či trvalé) a nejsou ani pokryty klamným silikonovým leskem. Stejně tak jako ostatní clip in vlasy, tak i panenské vlasy můžete zakoupit v různých délkách, šířkách, barvách i hustotách a samozřejmě je můžete také dlelibosti upravovat.

    Pokud vám z jakéhokoliv důvodu nevyhovuje délka příčesku, lze jej libovolně dle potřeby zkrátit čisestříhat, aby lépe zapadl do vašich vlasů přírodních. Panenské vlasy se chovají jako vaše vlasy vlastní, proto jim styling neuškodí. Po delším nošení je dokonce úprava konečků všech clip in vlasů (nejen tedy těch panenských) žádoucí, neboť mu dodá původní tvar a šmrnc. K zastřihávání příčesků doporučujeme používat buď kadeřnickou břitvu anebo efilační nůžky.

    Další úpravy panenských vlasů

    Panenské vlasy je možné upravovat stejným způsobem, jako ostatní typy příčesků. Pokud vám tedy například nevyhovuje počet clipů na jednotlivých pásech, můžete si je bez problémů odpárat či přešít. V případě zvýšení počtu clipů na pásu stačí zakoupit jednotlivé sponky clip in a jednoduše je všít na pás vlasů. Sponky clip in jsou vybaveny silikonovým proužkem, které nejenže zabraňují sklouznutí příčesku z vašich vlasů, ale zároveň zabraňují poškození vašich vlasů přirozených.

    Pro docílení hustšího efektu, je také možné dva pásy k sobě v případě potřeby sešít. Vzniknou tak hustší sady. V případě sešívání pásů k sobě mějte na paměti, že příliš velké množství clipů se pak špatně upevňuje.

    mějte na paměti, že touto procedurou dojde ke zdvojnásobení hmotnosti pásu, který v případě stejného počtu sponek více zatíží vaše přirozené vlasy. Je tedy vhodné zvýšit počet sponek u daného pásu, aby se jeho hmotnost lépe rozložila.

    Panenské vlasy a barevný odstín

    Panenské vlasy jsou zcela chemicky nedotčeny, čímž se liší od klasických clip in vlasů, které jsou od výrobce barevně upravovány do požadovaného odstínu. Pokud vám však jejich odstín nevyhovuje, je možné je v případě potřeby obarvit. Aby však nedocházelo k poškození vlasů, doporučujeme je pouze ztmavit čitónovat.

    Přečtěte si také: