Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vytvořte si vlastní logo a rozjeďte podnikání!

    5.2.2013, Kateřina Ondíková

    Máte chuť, odvahu i kapitál k rozjedu svého vlastního snu. Chcete podnikat a teď nastal ten pravý čas?. Nebo obměňujete zestárlou tvář vaší firmy, jež je to první, co vaši potencionální klienti spatří?. Dobré, kvalitní a snadno zapamatovatelné logo je základ!

    Jen se samy zamyslete, kolik různých obrázků, znázornění pomocí malůvek a piktogramů, každý den kolem sebe potkáváme. Kolik z nich se nám vryje do paměti natolik, abychom je dokázali ke správnému majiteli přiřadit i na zítří?. Loga jsou, dá se říct němým reprezentantem vašeho podnikání. Kvalita a jednoduchost zpracování je základem úspěchu. Chceme přeci logo jednoznačné, čitelné a jasně srozumitelné!

    V jednoduchosti je krása!

    Kdokoli touží po vytvoření loga, měl by upustit od krásných myšlenek na přehnaně propracované a náročné logo, které sice působit jako skvostné malířské dílo, ale potencionálním zájemců o naše služby bude trvat několik dlouhých chvil, než se doberou k pravému významu. Nehledě na to, že ho vlastně nebudou umět ani popsat a dál reprodukovat. Je nutné upřednostňovat jednoduchost, před složitostí. Logo by mělo přesně reprezentovat a vystihnout odvětví a službu, kam se vaši podnikání ubírá.

    Tvorba loga reprezentující správně a důvěryhodně vaši firmu přenechte odborníků. Nejenom, že dostanete stoprocentní servis, ale především se vyhnete chyb, jež se laici dopouští. Přece nechcete, aby logo klienty děsilo! Má v nich naopak vyvolávat pocit důvěry, přivábit je. Pokud máte logo ze začátku vašeho podnikání a nechcete se ho zcela vzdát, přistupte k jeho obměnění. Odbornící používají slovo redesign loga. Přirovnejme to ke zkrašlovacímu procesu loga vaší firmy.

    Pokud stále váháte, zkuste otevřít logomanuál, kde najdete základní principy vytváření loga v dnešním dravém konkurenčním prostředí. Kvalita a rychlost služeb je samozřejmostí, stejně jako preciznost odvedené práce. Stačí jen svou představu přenést do reálné podoby. Vytvořit logo nebylo nikdy jednodušší!

    Přečtěte si také: