Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Psí oblečky a doplňky s českou kvalitou

    21.12.2012, Kateřina Ondíková

    Máte-li rády české návrháře, jejich originalitu a nadhled, máme pro vás skvělou zprávu! Patříte-li zároveň k majitelům psů, budete přímo jásat. Na poli českého odívání pro vaše čtyřnohé miláčky přibyla firma, jež vám a vašemu pejskovi sedne na míru. Nápadité psí oblečky, doplňky a mnohem víc vám vezmou dech!

    Firma Ene Bene vám nabízí širokou škálu oblečení pro menší i větší pejsky. Vždy je prioritou, aby byl spokojen jak majitel, tak pejsek. Výhodou je rychlé dodání, výměna velikostí s poštovným zdarma, stejně jako možnost úpravy oblečků na míru. Tato česká značka přináší kvalitu za dostupné ceny. Pokud ještě stále váháte, není nic snazšího, než otevřít její webové stránky a ponořit se do ráje psí mody.

    Myslete na své psí miláčky

    Oblečky pro psy se dostaly poslední léta z podivínství na výsluní. Pokud chceme zaujmout, není nic snazšího než se sladit se svým čtyřnohým doprovodem. Ale není to pouze jen o parádění! Kdyby pejsci mohli mluvit, jistě by se s námi podělili o své pocity. A věřte, že i takoví huňáči v těchto dnech ocení zimní bundu pro psy při sněhových radovánkách i ranních mrazících.

    V podzimních dnech, kdy by obrazně ani psa nevyhnal, přijde vhod pláštěnka pro psy. Vesta pro psy zahřeje vašeho mazlíčka při delších večerních procházkách. Pokud se chystáte se svým psem na party, efektivním doplňkem může být vesta pro psy, jež nadchne svým zpracováním. Oblečení pro psy můžete různě střídat a kombinovat. Tak jako si rády hrajete se svým módním stylem, můžete začít i u svého pejska. Například již zmíněná vesta s tričkem bude působit skvěle!

    Mají-li psí fintilky v oblibě koupele, jistě vás potěší novinka v podobě županů. Teplo je základ, to samy dobře víme a je samozřejmostí ho dopřát i čtyřnohým kamarádům. Další funkčním doplňkem jsou hárací kalhotky. Jsou praktické, jednoduché a pohodlné. V kombinaci kalhotky a svetry pro psy bude vaše fenka za hvězdu!  Pokud potřebujete vyrazit na nákupy, můžete vyrazit ve dvou s pomocí moderní tašky na psy. Mazlíček ocení nejenom pohodlnost, ale i výhled, který se mu jen tak nenaskytne.

    Základem každého výletu ven, ať už na procházku či návštěvu veterináře, je obojek. Nejrůznější designy, barvy a styly naleznete v sekci obojky pro psy. Dalším neodmyslitelným prvkem výbavy je vodítko pro psy, případně postroj pro psy.

    A rada na závěr? Kombinujte, hrajte si a užívejte. Spokojený psí miláček vám bude odměnou. Neváhejte a navštivte webové stránky českého výrobce oblečení pro psy na adrese: www.ene-bene.cz.

    Přečtěte si také: