Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Neztrácejte čas výběrem vánočního dárku v e-shopu

    4.10.2012, Komerční sdělení

    Nakupování přes internet se stává rok od roku atraktivnější pro široké spektrum uživatelů internetu. Nabízí v relativně krátkém časem možnost prohlédnout si nabídky od více prodávajících a zvolit ten nejvhodnější produkt. Ušetříte nejen čas, ale i peníze. I proto letos jeden z nejúspěšnějších porovnávačů hledejceny.cz spouští dárkovou sekci – na adrese darky.hledejceny.cz vyberete vánoční dárky pro kohokoliv – od sestry po maminku, tetu nebo babičku.

    Ani pánové nepřijdou zkrátka. Na našem porovnávači si pohodlně vyberete kategorii zboží i sekci uživatele, pro kterého má být daný druh výrobku určen. Vybíráte nejen podle pohlaví, ale velmi prakticky i podle věku. V kategorii dárků parfémy a toaletní vody si zvolíte, komu má být dárek určen. Zvolit raději parfém nebo toaletní vodu? Pro mladé dívky se bude hodit spíše lehká, květinová vůně toaletní vody, dospělé ženy, jako jsou maminky a babičky, jistě ocení kvalitní parfém trochu těžší, například kořeněné vůně. První rozdíl mezi toaletní vodou a parfémem je samozřejmě v ceně. Ta je dána poměrem koncentrovaných vonných látek v lihu.

    Jednoduše řečeno v síle vůně. Parfém je vůbec nejintenzivnější vůně, která je na trhu k dispozici. Hodí se spíše na večer nebo k slavnostním příležitostem. Nanáší se štětečkem nebo prstem za ušní boltec, na krk nebo na zápěstí, odkud se díky velké prokrvenosti těchto tělesných partií uvolňuje průběžně během dlouhé doby. Stačí opravdu jen pár kapek. Lehké a svěží vůně toaletních vod vyžadují důkladnější aplikaci ve větším množství, většinou pomocí rozprašovače.

    Toaletní voda není určena na tělo, kde její vůně moc dlouho nevydrží. Velmi žádoucí je nanést takovou vůni na oblečení, hlavně z přírodního materiálu, kde se udrží po velmi dlouhou dobu a odkud se bude postupně uvolňovat. Říká se, že každá správná dáma by měla mít ve své sbírce až dvanáct různých parfémů. Vhodně zvolená vůně dokáže podtrhnout atmosféru, odráží náladu a charakter svého nositele. Parfémy samozřejmě nejsou dávno jen výsadou žen, i muži stále častěji zatouží po kvalitní a dlouhotrvající vůni, kterou jim nabízejí parfémy či toaletní vody.

    Uvidíte, jakou změnu nejen v okolí, ale i doma pocítí tátové, strýčkové nebo dědečkové, když se navoní kvalitním parfémem. Ukazuje to, že o sebe muž pečuje a není mu lhostejný zájem okolí. Vůni vybírejte podle konkrétního typu člověka, kterému je dárek určen. V ideálním případě již nějakou svou oblíbenou značku má, pokud ne, zkuste zaexperimentovat. Vybraný parfém nebo toaletní voda dokáže podtrhnout osobnost a životní styl.

    Moderní parfémy a toaletní vody nabízí nespočet vůní, každý je originál. S nabídkou z našeho srovnávače hledejceny.cz se nemusíte bát, že byste s nákupem neuspěli. Chce to jen trochu trpělivosti a představivosti. Dejte si chvilku práce a představte si povahu a charakter obdarovávaného člověk a zajisté sklidíte se svým letošním dárkem úspěch.

    Přečtěte si také: