Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Módní gelové nehty

    28.7.2012, Komerční sdělení

    V současné době se na vzhled a estetiku hodně dbá, takže se není čemu divit, že trendy zasahují také nehty a úpravu rukou. Nejde jen o to mít dokonale upravené ruce, ale také o čisté, precizně tvarované a případně také krásně nazdobené nehty. Módním hitem posledních let jsou gelové nehty, které mohou každé ženě vynahradit její vlastní nepříliš pevné a lámavé nehty, s kterými příliš parády nenadělá.

    Proto oblíbenost gelových nehtů tak rapidně vzrostla. Jsou totiž nesmírně variabilní a trvanlivé. Je možno si vybrat, jak dlouhé nehty si ncháte vytvarovat, jaký budou mít tvar, jakou barvou je budete chtít nazdobit a jaké další efekty, například plastické zdobení nebo glitry budete chtít aplikovat. Na modeláž nehtů si můžete zajít buď do studia nebo, pokud máte dostatek odvahy, můžete si zkusit pořídit vybavení domů a nehty si dělat sama.

    Originalita se cení a nikdo dnes nechcete být všední, takže si nehty dámy nechávají zdobit opravdu nápaditě. A proč ne, když je ta možnost? Můžete se podívat na gelové nehty fotogalerie, kterých je na internetu požehnaně, a najít si inspiraci. Pak už záleží jen na šikovnosti vaší manikérky, potažmo vaší šikovnosti, v případě, že si nehty děláte sama. Klasické nehtové studio má veškeré potřebné vybavení, od palety tvarovacích gelů, přes uv lampu, brusky, pilníky, laky, štětečky až po leštičky na nehty. Pro domácí použití byste si musela alespoň část těchto nástrojů pořídit také. Náklady nejsou nijak závratné, ale záleží na každém, zda se jim profi výbava vyplatí.

    I o umělé nehty je třeba pečovat

    Aby vám vaše nové nehty dlouho vydržely, měly byste dodržovat některá pravidla. Případnou úpravu tvaru nehtů je třeba provádět jedině s pomocí pilníku, nůžky nebo kleštičky jsou z obliga. Na namáčení nehtů raději opatrněji. Dlouhý pobyt ve vodě není u gelových nehtů doporučován. Dále je třeba počítat s tím, že po nějaké době se musejí nehty obnovovat, je to kvůli tomu, že vaše vlastní nehty odrůstají a s nimi také gelové nehty, které se pak musejí doplňovat.

    Přečtěte si také: