Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Charakteristika znamení – Vodnář

    4.5.2011, Dagmar Čechová

    Vodnář je osoba plná rozporů – jejich povaha je klidná, ale nestálá. Pokud se však přes to dokážete přenést, budete mít po svém boku mozek na nožičkách – vodnáři jsou totiž skvělí myslitelé.

    Vodnáři jsou rození intelektuálové – jsou inteligentní, přirozeně chytrý, soběstačný. Fascinuje je neznámo a touha po vědění. Milují svobodu, nezávislost, a možná proto se spoléhají jen na sebe. I přesto lehce navazují přátelské vztahy s ostatními lidmi, ačkoliv se to může zdát zvláštní. Jejich povaha je ale komplikovaná plná kontrastů a tak zůstávají často nepochopeni. Jejich špatné vlastnosti jako netrpělivost nebo potlačování citů jim pak způsobuje mnoho problémů ve vztazích s jejich blízkými.

    Jejich touhou je práce pro společnost, na jedince se příliš nesoustředí. Takřka se může zdát, že chtějí dosáhnout světového míru – jde jim o dobro lidstva, rádi se rozdávají a pomáhají ostatním. Vždy se přizpůsobují ostatním a nenutí své okolí, aby se jim podřídilo. To neznamená, že se sebou nechají zametat, ale vzhledem k tomu, že jsou velmi snášenliví, je jejich veškerý odpor velmi nenápadný.

    Ve vztahu jsou vodnáři idealisté – jde jim o dlouhodobé vztahy a dokonalé svazky. Své city nedávají příliš najevo, na to jsou příliš hrdí. Jsou však věrní a oddaní, partnera si vybírají na celý život – a tak i když jim to trvá dlouho, většinou už to za to stojí. Jsou velice tolerantní a dokáží se spojit s většinou ostatních znamení horoskopu. Nejlépe jim to ale funguje s blíženci nebo váhami – jsou přáteli, mezi kterými vzniká velice rychle vášnivá jiskra.

    Největším problémem vodnářů je lenost – často jí propadají a pak se z ní jen těžko dostávají. Zdravotně trpí na vysoký tlak a další srdeční poruchy. Poranění nohou je u nich také obvyklé. Profesně jsou vodnáři často psychologové – dokáží dobře analyzovat lidské problémy – nebo inženýři, informatici – plánují budoucnost pro ostatní. Mají velké plány a plno nápadů, ne ale tolik, aby vždy nestáli nohama pevně na zemi.

    Přečtěte si také: