Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Charakteristika znamení - Ryby

    27.11.2010, Markéta Vocetková

    Člověk narozený ve znamení Ryb je velmi náladový. Ryba je citově založená. Pokud je vše v jejím okolí v pořádku, je šťastná, veselá a rozpustilá. Jakmile nastanou problémy, zpanikaří a je náhle zle. Ryby potřebují být neustále ujišťovány, že vše v jejich okolí je tak, jak má být. Mysl Rybek je křehká, nemají v sebe velkou důvěru. Z jejich nedůvěry se mohou vyvinout psychosomatické problémy, na které tito zrozenci trpí. Ve znaku znamení Ryb nalézáme rybky dvě, možná právě to má symbolizovat náladovost a možnou rozpolcenost těchto zrozenců. Také symbolizuje jejich zvláštní způsob uvažování. Nad vším se hluboce zamýšlí, dovedou se však na věc podívat i z jiného úhlu pohledu, jako by v jejich nitru byla jejich schovaná druhá rybka - jejich druhé já.

    Rybky jsou svěřenci Neptuna a Jupitera, to z nich dělá skvělé společníky. V jejich blízkosti se nikdy nebudete nudit, neboť jsou skvělými baviči, mají rády společnost a bývají středem pozornosti.

    Jejich cit se projevuje téměř pořád. Mají až chorobnou touhu o někoho pečovat. Pohled na šťastné tváře svých bližních a pocit, že někomu ulehčily práci, je pro ně největší odměnou. Ryby málokdy řeknou ne.

    Pokud se tak stane, vždy uvažují o možných alternativách. Jejich duše je dobrácká a laskavá. Pokud chcete znát upřímný názor na cokoli, zeptejte se Ryby. Mají kritické oko, ale zároveň dovedou jemně naznačit, co je třeba zlepšit či změnit. V práci jsou pracovité, zbytečně neodmlouvají, prostě udělají, co je potřeba. Nemají moc velkou trpělivost, ale pokud se pro něco nadchnou, pracují tak usilovně, že práci dotáhnou do zdárného konce.

    V lásce bývá Ryba úspěšná. Má dar sblížit se kdekoli s kýmkoli. Je přelétavá, má sklon chovat se jako "Don Juan". Slečny rády flirtují, muži mají tendenci dobývat každé ženské srdce, které na ně - byť jen letmo - hodí očkem. Nedělají to schválně, jen si zvyšují sebevědomí.

    Avšak má-li Rybka partnera, dobývá neustále jeho pozornost. Vyžaduje od něj důkazy jeho lásky a nesnesitelně žárlí. Pokud Ryba má podezření, stává se z ní bručoun, je protivná a stává se z ní nesnesitelný sobec. Mohou se stát až bezohlednými. Do starých kolejí je vrátí velmi romantické a zamilované gesto či ujištění od známého, že partner Rybku skutečně miluje a nikoho jiného nemá.

    Rybka si skvěle rozumí s Rakem či Štírem. Spojení Raka a Ryby je ideální, avšak náladovost a někdy až bezohlednost a hrubost Ryb velmi zraňuje citlivého Raka. Rak se o Rybu stará, a to oběma znamením většinou vyhovuje. Štír je ve vztahu s Rybou ten dominantnější článek, na který se Ryba může upnout. Tento vztah většinou funguje na modelu Štír - muž, Ryba - žena.

    Přečtěte si také: