Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Léčba kloubů nejmodernější metodou

    19.11.2013, Kateřina Ondíková

    Často si říkáme, že nemoce se nás netýkají a především vyhýbají. Litujeme nemocné kolegy a přátelé, potajmu se ujišťujeme o svém skvělém zdravotním stavu. Většina z nás se však dočká dne, kdy musí svůj zhoršený zdravotní stav začít urgentně řešit. Jednoduše začneme cítit boletst. Jsou však nemoce, kterým můžeme předcházet. Pokud se dostaví neodkladná nutnost léčby, můžeme využít nejmodernější léčebné postupy a tím léčbu urychlit s nejlepším možným výsledkem.

    Lidské tělo je v uvozovkách stroj jako každý jiný. Je tedy předem jasné, že úkony a denními činnostmi se opotřebovává. Pvní nejpoužívanějším a nejnamáhanějším ze všech, jsou klouby. Měli bychom tedy dbát na prevenci v podobě zdravé životníhu stylu, rovnoměrného zatěžování kloubní sestavy a především nošení jen kvalitní, nejlépe ortopedický obuvi. Doplňky stravy můžeme dopřát kloubům ty správné hodnoty, které jsou nutné na jejich obnovu a funkci.

    Vyhledejte odborníka

    Pokud se i přes všechna preventivní opatření jednoho dne dostaví bolest kloubů, je na místě vyhledat ortopeda. Jen on vám dokáže přesně diagnostikovat v jakém rozsahu je nutné vaše problémy řešit a jaká léčba kloubů budu pro vás ta pravá. Nikdy návštěvu lékaře neodkládejte s ujištěním a výmluvou, že bolest sama odejde. Jen si zpomalíte celý proces léčby, v horším případě přivoláte trvalé následky.

    Nejnověhší metodou v léčbě bolesti kloubů je metoda pomocí kmenových buňěk. Tyto buňky jsou obsažené běžně v lidském těle, tudíž se nemusíte bát šarlatánský nebo vedlejších účinnkům. Kmenové buňky nalezneme v lidksých tukových tkáních, ale v kostní dřeni. Pomáhají v regeneraci a obnově kloubů. Léčba je dlouhodobého rázu, ale zlepšení je znatelné již po prvnívh sezeních. Pacienti, kteří již tuto metodu podstoupili mluví o značné absenci bolesti, jenž dokáží rozeznat po prvním kroku.

    Udělějte i vy krok správným směrem v léčbě bolesti kloubů a nechte moderní medicínu pomoci od každodenního utrpení v podobě opotřebovaných kloubních chrupavek. Udělejte pro své zdraví maximum!

    Přečtěte si také: