Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Filmy na DVD, které budete milovat!

    31.10.2013, Kateřina Ondíková

    Přemýšlíte, co s načatým večer? Televizní program domácích veřejnoprávních programů je pro vás nedostačující? Pak vsaďte na kvalitu a sáhnete po filmech na DVD! Pokud svoji sbírku kinematografie chcete povýšit na vyhlášený filmový archiv široko daleko, pak ji musíte pravidelně doplňovat. Vsaďte při této činnosti na spolehlivého partnera a staňte se tím pravým filmovým nadšencem.

    Stahovat filmy je nudné a trestné. Zbytečně si hltíte svůj počítač, lamentujete nad pomalým internetovým přepojením a bojíte se, jestli vámi vybraný film bude v té správné kvalitě a se správným dějem. Padělků se po celém světě hemží nepočítaně.

    Filmy pro každou generaci

    Zapomeňte na pokoutné získání filmů! Jednoduše otevřete obal s originálem DVD premiéry vašeho oblíbeného režiséra a vychutnáte si ten pravý filmový zážitek z pohodlí vašeho domova! Kvalitní zvuk i obraz jsou samozřejmostí. Máte-li obavy z drahé pořizovací ceny, obavy stranou! Ceny za DVD vás nezruinují. Naopak! Může vás hřát pocit dobré investice společně s drobnou podporou kinematografie, jako umění. Například u českých DVD je část z výdělku prodeje nosičů vracena na podporu českého filmového umění.

    Záleží pouze na vás, kde a kdy vás přepadne nálada na dobrý film. Například takový James Bond na DVD vás rozpálí, ať už jste muž či žena. Nebo raději pravý opak agenta 007? Twilight sága na DVD pobláznila celý svět. Stačí vybrat ten správný žánr a nechat se unést skvělým zážitkem. V případě světových trháků, jako je již zmiňovaná Twilight sága jistě nesáhnete vedle.

     Filmy nás dokáží obohatit, jak po emocionální stránce, tak i vědomostně. Musíme však mít na paměti, že ne všechny filmové příběhy, i když se jedná o 3D filmy, kde realita vypadá jak jinak než reálně, jsou pouze výplody scénáristů. Jednoduše je nutné se se závěrečnými titulky vrátit nohama na zem do našeho světa, kde šťastných konců bývá pomálu.

    Filmy na DVD mohou být nejen dobrým společníkem, ale zároveň i dárkem. Takový dobře zvolený titul, šitý obdarovanému na míru, bude jistě úspěchem! Zároveň se z filmů můžete učit i cizím jazykům. Velkým pomocníkem jsou filmy pro milovníky historie, kteří se díky nim mohou přenést do dob dávno minulých. Ať už milujete krvavé příběhy, zamilované romance nebo 3D filmy na DVD, nenechte si ujít jejich nákup!

    Přečtěte si také: