Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Zelené potraviny pro vaše zdraví!

    10.7.2013, Kateřina Ondíková

    Každý z nás by si měl k jídlu dopřávat jen to nejlepší! Mediální masáž poslední týdnů nás ujistila, že obchodní řetězce nás zásobují pravým opakem- tím nejhorším z nejhorších! Jsou druhy potravin, u kterých na výběr příliš nemáme, ale co se týče zelených potravin, tam už je to jiná!

    Pokud nemáte možnost vypěstovat si zdravou bio zeleninu a ovoce na vaší zahrádce, babičky už na opečovávání záhonků také rezignovaly, zkuste navštívit bio a zdravé obchody. Zde zboží prochází nejvyšší možnou kontrolou a kritickému pohledu neunikne ani pomyslná myš!

    Pokud chcete pro své tělo a především zdraví udělat maximum, pak vsaďte na přírodu! Například ječmen pod přesným názvem Ječmen Fresh ze eshopu zelenyobchod.cz, je skoro hotový zázrak. Zapomeňte na to, že ječmen se dá pít pouze obsažený v pivu! Mladý ječmen vám dokáže pročistit organismus a rozproudit krev žilách! Jednoduše najde vaši ztracenou sílu. Ječmen je prodáván v 250g balení, jako 100% extrakt. Pití extraktu zpomaluje stárnutí a působí příznivě na trávicí soustavu.

    Detoxikace je základ!

    Zelené potraviny obecně působí blahodárně, jak na fyzickou, tak psychickou stránku organismu. Musíme si především uvědomit, že zelené potraviny lidstvo používalo a zpracovávalo od svého prvopočátku. Tedy účinky potravin jsou prověřeny tisíci lety.

    Každý z nás by měl být odpovědný za své tělo a úmyslně mu přestat ubližovat. Výmluva, že kvalitní zelené potraviny jsou drahé, je lichá. Vždyť můžeme přestat utrácet za hory nekvalitního jídla, které má energetickou hodnotu nulovou a dát pomyslnou zelenou potravinám, bez chemických dochucovadel a pěstovanými pomocí hnojiv.

    Chcete-li dopřát svému organismu opravdu účinnou detoxikační kůru, která zbaví tělo škodlivin v podobě těžkých kovů, jako je například rtuť, pak máme pro vás zelenou potravinu, která je v tomto boji skvělým kanditátem! Chlorella pyrenoidosa je od pradávna využívána při závažných potížích spojenými s civilizačními vlivy. V našem povědomí známe především hojně rozšířenou Gingo bilobu. Ptáte se, kde a z čeho můžeme kontaminovat tělo rtutí? Každý milovník ryb, má jasnou odpověď. Dnešní svět je plný nežádoucích škodlivin a jedině správně zvoleným spolubojovníkem, můžete přežít!

    Zavítejte do světa zelených potravin a naučte se žít zdravěji s pomocí přírody! Vaše tělo se vám odmění v podobě správné funkce a vy budete vitálnější a zdravější na první pohled!

    Přečtěte si také: