Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Zpracování plechů od proefionálů na trhu

    10.5.2013, Kateřina Ondíková

    Každý z nás čas od času potřebuje specifické řemeslo. Mnohý z nás pomoc odborných firem vyhledá jen několikrát za život. Sehnat odborníky na slovo vzaté není v dnešní době jednoduché. Svěřte se do rukou těch pravých mistrů svého řemesla! Naši zámečnická výroba je tou nejlepší ve svém oboru.

    Zámečnická výroba je řemeslo, tak staré co svět světem stojí. Nikdo z nás v dnešní době není naivní a ví, že pro ochránění svého majetku zlý pes za plotem nestačí. Tak přesně bylo vnímáno řemeslo z rukou zámečníka dříve. V dnešní podobě je zámečnická výroba plná inovací a novinek. Dokáže si poradit s hliníkem i ocelí. Svařujeme moderním metodou TIG. Zavolejte nám! Naše služby jsou komplexní a především kvalitní. Umíme si poradit s každým problémem.

    Druhým oborem, kterým se naše firma zabývá je zpracování plechů. Toto řemeslo je potřebnější, než se na první pohled zdá. Vždyť bez kvalitních plechů, by vaše střecha se sebelepší střešní krytinou byla jen nefunkční ozdobou na vašem domě. Jakmile ten či ten plech zrezne, je na čase ho vyměnit. Stejně jako plechování na chatách. Plechové části nalezneme i mimo střechu. Světlíky, vraty i dveře– výrobky běžně vyráběné z plechu. Naším stěžejním zaměřením je výroba ocelových, hliníkových a nerezových konstrukcí.

    Zpracování plechů k jakémukoli účelu

    Nikdo z nás doma nevlastní ohýbačku na plech a sami si plech rozhodně neopracujeme. Provádíme nejen ohýbání plechů, ale zároveň i ohraňování plechů. Vaše bezpečí je pro nás na prvním místě a hrana neohnutého plechu znamená potencionální nebezpečí. Ohýbání plechů na míru je zcela jistě potřebná věc. Provádíme všechny služby individuálně na přání zákazníka. Dokážeme poradit jak při technickém zpracování, tak i nákupu materiálu. Dále provádíme i vysekávání plechů. Dokážeme zpracovat jakkoli silný materiál. Stejně jako dokážeme ohýbat celé plechové tabule.

    Až budete příště lamentovat nad zrezivělými plechy, vzpomeňte si na nás. Jsme tu pro vás vždy. Dokážeme pomoci a zbavíme vás zbytečných starostí. Nemůžete si přeci poradit se vším! Na vaše starosti jsou tu naši odborníci. Ohýbání plechů je pro nás hračka!

    Přečtěte si také: