Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Dovolená jako jedna velká party na plážich Chorvatska!

    7.5.2013, Kateřina Ondíková

    Je nejvyšší čas na plánování letní dovolené. Pokud se rozhodujete mezi zůstat doma a vyrážet po večerech do víru velkoměsta a blyštivých party světel nebo dovolené u moře, máte vyhráno! Dovolujeme si vám představit nový model dovolené ve stylu nekonečných party na břehu moře.

    Pokud si lámete hlavu, kam, kdy a jak vyrazit za zábavou, poradíme vám. Milujete-li pulzující letní Ibizu, pak se nechte okouzlit chorvatskou variantou nekonečných party na ostrově Pag. Tento ostrov ležící hodinu cesty od Zadaru má vše, co Středoevropan ke své vytoužené dovolené potřebuje!

    Ostrov Pag je celosvětově proslulý díky svému pažskému sýru z kravského mléka, který dozrává za pomocí mořské soli. Na ostrově můžete zároveň naleznout i jedny z nejstarších olivovníků v celém Chorvatsku, stejně jako krásná romantická zákoutí. Milovníky party a divokého života láká ostrov Pag na nádhernou přírodu stejně jako na  noční život s nonstop večírkovým opojení.

    Ibiza na chorvatský způsob

    Ne nadarmo se na ostrov Pag sjíždí ti nejlepší DJs z celého světa. Za posledních pár let si tento pulzující ostrov právem vysloužil přezdívku „chorvatská Ibiza“! Každý, kdo jednou okusí párty pod chorvatským sluncem, odjíždí s láskou na celý život. Nejrušnější a neproslavenější pláží na celém ostrově je pláž Zrče. Nachází se pár kilometrů od krásného letoviska Novalja, které vás dostane svou krásnou promenádou s přístavem a těmi nejlepší restauracemi.

    Při bujarých letních oslavách života se můžete na tanečním parketu potkat s novými přáteli z různých koutů světa. Vždy vás překvapí, kolik různých národností dokáže tančit ve stejném rytmu! Každoročně pagské plážové party navštíví turisté z více jak 70 zemí světa! Chorvatsko se stává jedním z předních lídrů letní zábavy na světě. Pláž Zrče je domovem těch nejlepších klubů z nejlepších. Vyhlášeným podnikem, který musíte bezpodmínečně navštívit je klub Papaya. Jeho atmosféra vás pohltí natolik, že budete mít chuť protancovat celý zbytek svého života.

    Slunce, moře, party

    Na ostrov Pag si můžete vyrazit i několikrát za léto. Jeho nádherná příroda, uhrančivě modré moře a sluneční paprsky, čekají jen na vás. Stačí odjed na prodloužený víkend. Profesionálem ve svém oboru na denní party festivaly na pláži je Partkybl.cz. Na jejich stránkách se dočtete nejlepší typy pro vaši letní zábavu. Zajistí vám veškerý komfort, který od své party dovolené čekáte. V ceně zájezdu je doprava, ubytování i neomezené vstupné do klubů. Ochutnejte nový styl vaší letní dovolené plnými doušky až do dna. Stačí si pouze objednat party zájezd, zabalit plavky a vyrazit!

    Přečtěte si také: