Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Nejlepší zubní centrum pro vás!

    27.3.2013, Kateřina Ondíková

    V dnešní době je těžké najít tu správnou zubní ordinaci. Kvalitní úsměv se prolíná s celkovou krásou. Každý z nás si přeje krásné a bílé zuby! Abychom mohli úsměvu jak z magazínu dosáhnout, je nutné mu dopřát svému chrupu kvalitní péči.

    Zubař je osobou, ke které bychom měli mít naprostou důvěru. Měl by to být náš odborník i rádce v jedné osobě. Žádné strachování z návštěv, ale pocit, že nám vždy maximálně pomůže a vyjde vstříc! Tak by měla vypadat návštěva ordinace, ať už preventivní nebo akutní.

    Dobrá zubní ordinace se pozná na první pohled! Milý personál, vlídné přijetí a diskrétní jednání. Termíny objednání k oboustranné spokojenosti. Ale kde takovou ordinaci sehnat? Lze to vůbec a je to v našich silách? Všichni dobří zubaři jsou už dávno tak vytíženi, že na nové pacienty nepřijímají. Na vaše naléhaní vám zní stále stejná odpověď. Zkuste to jinde!

    Zubaře si vždy vybírejte podle možných referencí. Zjistěte maximum o jeho praxi, ptejte se spokojených pacientů. Dbejte na jeho profesionalitu a vzájemné sympatie. Jde přeci o váš dobrý pocit a důvěru k vašemu lékaři.

    Návštěvy ordinace beze strachu!

    Zapomeňte na klasické zubní ordinace. Zkuste zubní centrum! Připadá vám investice do svého zdraví zbytečný luxus?. Pokud dlouhé měsíce pátráte po vhodné zubní ordinaci, pak je na místě porozhlédnout se jinde! Investice do vašeho zdraví, potažmo vašeho chrupu se vám vyplatí kdykoli. Zdravé krásné zuby, jež vám vydrží, až do stáří budou tím pravým důkazem.

    Zubní centrum vás poskytne špičkovou péči ve všech úrovních. Od objednání až po prohlídku. Krásné nové ordinace, bezbolestné metody na světové úrovni. Zdravotní personál, který vám vždy poradí a odpoví na vaše otázky. Jednoduše řešeno- služby, které si zasloužíte!

    Už nikdy vás nebude pronásledovat panický strach při návštěvě zubní ordinace, natož při zvuku zubní vrtačky. Zbavíme vás strachu ze zubařů! Váš úsměv bude vaší ozdobou, tím nejlepším doplňkem, který se neomrzí!

     

    Přečtěte si také: