Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Články pro každého!

    18.3.2013, Kateřina Ondíková

    Číst můžete prakticky cokoli o čemkoli. Jednoho zajímá rybaření, hltá každé slovo o tomto sportu, ať je napsané kdekoli, druhému ke štěstí stačí slevový leták místního hypermarketu. Být každý stejnou bytostí jako ostatní, lidé by ustrnuli na nudném bodě o ničem. Ta pestrost názorů a zájmů nám dodává na zajímavosti. Ve čtení se to potvrzuje dvojnásob!

    Máme-li rádi velké romantické milostné příběhy nebo děje s fantastickými prvky, záleží jen na naší chuti a náladě. Na jeden druh čtení si podle nedávného průzkumu udělá čas prakticky každý! Je přeci mnohem snadnější uvolnit se nad zábavným čtením než napínat donekonečna své mozkové závity. Odpočinek, pár moudrých rad podaných s velkým nadhledem, to je zábavní čtení.

    Každý článek může být rádcem

    Pokud chcete být pro dnešek vážní a máte chuť se obohatit o nové vědomosti, zkuste se začíst do odborných článků! Zajímavé články se píší i k tématům vám blízkým. Načerpáte nová zjištění například k chovu křepelek nebo zavařování okurek.

    V jarním období jsou nejhledanějšími texty rady, úvahy, tipy a nápady na téma hubnutí a diety. Ruku na srdce, kdo z nás to za poslední měsíc zkusil také? Raději strávíme hodiny čtením článků místo obutí sportovních tenisek. Čtením hubnoucích návodů stěží zhubnete, pokud nepřidáte i pohyb!

    Čas na dovolenou

    Až budete krásní, mladí a sexy v plavkách, nastal správný čas na výběr dovolené. Prvním předpokladem pro vložení vašich snových prázdnin do nákupního košíku daného e-shopu je kontrola stavu vašeho bankovního účtu. Rodinné finance se týkají všech. Pokud je tedy nutné se uskromnit, aby letošní dovolená stála za to, pak se musí zapojit všichni účastníci výletu. Články o rodinných financích vám poskytnou návody, jak a kde můžete ušetřit bez krutých bolestí.

    Pokud vás letos dovolená mine a tipy na dovolenou ignorujete, udržte si veselou mysl. I váš byt se dokáže proměnit na středomořský apartmán. Tipy na bydlení vám poradí správný směr. Chce to zvolit jen správné doplňky a vykouzlit tu pravou letní atmosféru!

    Články, které vás opravdu zajímají, dokáží proměnit váš mrzutý den. Umějí vám poradit i pobavit. Jen se začtěte!

    Přečtěte si také: