Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Bylinný nápoj - Energie z bylin

    19.3.2013, Kateřina Ondíková

    Jarní paprsky prohřívají naše tělo do konečků prstů! Je nejvhodnější čas dopřát svému tělu osvětu duševní i fyzickou. Takový malý jarní úklid pro tělo, duši i celý organismus. Zapomeňte na všechny chemické přípravky z lékárny. Vsaďte na přírodu!

    Nejstarší medicína pochází z daleké Číny. Je staletími ověřená a spoléhají na ni miliony lidí po celém světě. Má skvělé reference! Jen se poptejte přátel, jak se zbavili svých vleklých zdravotních problémů?. Zlomili hůl nad farmaceutickými loby a šli o dům dál. Přesněji k tradiční čínské medicíně.

    Detoxikace těla je základem ke zdravému organismu a celkové rovnováze Jin a Jang. Je stavebním kamenem, bez kterého by byl člověk náchylný k nemocem. K detoxikaci můžeme využít různé druhy nápojů a pokrmů. Mají vyvážené složení z léčivých bylin, jež obsahují nezbytné vitamíny a prvky pro správnou funkci orgánů.

    Podle tradiční čínské medicíny je nemoc vždy pevně spjata se stavem celého organismu. Terapeut tedy přistupuje k léčbě komplexně a snaží se o harmonii celého organismu člověka. Jen tam, kde je zdravý duch, mysl i tělo mají nemoci zavřenou cestu. Celý tento diagnosticko-léčebný systém má kořeny 300 let staré a můžeme tedy říci, že není nemoc, jež by nebyla zmapována.

    Energie základem zdravého organismu

    Nejzásadnější rostlinou tradiční čínské medicíny je kustovnice čínská. V našich končinách bychom ji vzhledem mohli přirovnat k českým šípkům. Slouží k harmonizaci celého organismu. Posiluje funkci jater i ledvin, zprůchodňuje energetické blokády. Můžeme se s její souvislostí setkat i s názvem goji. V Číně je od pradávna považována za ovoce mládí, a to díky svým léčebným účinkům.

    Pro posílení celé imunity můžeme využít řada čajů i bylin. Pokud chcete však vašemu zdraví dopřát jen to nejlepší v přiměřené dávce, zkuste bylinný nápoj. Jeho konzistence je namíchána z 16-ti bylin s pozitivními účinky staletími prověřenými tradiční čínskou medicínou.Celý nápoj je vytvořen pro dnešního aktivního člověka, jež den co den čelí stresu a nedostatku energie.

    Vyzkoušejte namísto tradičních léků proti bolesti, podpůrných prostředků laboratorně vytvořených energií z darů přírody. Vaše tělo vám bude vděčné!

    Přečtěte si také: