Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Eshop matrací a roštů - kvalitní spánek na dosah!

    9.3.2013, Kateřina Ondíková

    Bolí vás záda! Chcete si konečně dopřát pohodlné a především zdravé spaní? Pomůžeme vám s výběrem té pravé matrace! Sortiment na trhu je široký a orientace nelehká. Nákup kvalitní matrace můžeme s trochou nadsázky přirovnat k výběru bot. Musí sednout dokonale, bez zbytečných ústupků!

    Jistě znáte všechny zaručené rady na téma matrace do postele. Od rána do večera jste obklopeni mediální kampaní na obyčejné matrace, které vám leda tak přivodí problémy se zády! Kvalitní spaní vám zajistí jedině s rozvahou zvolená a odborníky testovaná matrace. Spánek je nezbytný k regeneraci organismu. Zapomeňte na nespavost a kruhy pod očima. Matrace z nabídky obchodního domu Sconto Nábytek vás promění v jiného člověka!

    Základem zdravého spaní je kvalitní matrace a rošty. Rošty dělíme na polohovatelné- pro větší pohodlí a možnost nastavení, nebo klasické pevné. Záleží pouze na vás, jestli postel využíváte více než ke spánku. Rošt do postele je vyroben z lamelu tak, aby matrace mohla dýchat a zamezilo se tvorbě roztočů a plísní. Hitem mezi rošty je polohování současně hlavy i nohou, v dražší variantě je dostupný elektrický polohovací rošt.

    Vyberte si své pohodlí!

    Matrace do postele mají různou tloušťku. Z široké nabídky si vybere každý! Sconto Nábytek nám nabízí matrace pružinové, pěnové či s masážní profilací. Je vždy nutné si při výběru matraci ozkoušet. Každému vyhovuje něco jiného. Někdo má raději spánek na tvrdší podložce, jiný potřebuje být jako v bavlnce. Pokud se s partnerem nemůžete shodnout na tvrdosti manželské postele, vyberte si každý svou matraci, dle svého vlastního pohodlí!

    Matrace Big XXL je stálicí v nabídce. Je vhodná jak pro pevné, tak polohovací rošty. S celkovou výškou 22cm se hodí pro všechny typy postelí. Výhodou je snímatelný potah z výtažků aloe vera, který je možné prát v pračce.  Matrace se hodí k využití jak do ložnic, tak dětských pokojů. Cena v porovnání s kvalitou je velice příjemná a vy se budete těšit na každý další spánek.

    Oblíbeným produktem je pěnová matrace Curem C 2500 s odlehčujícími vlastnostmi. Přináší do ložnice pocit nevšedního zážitku. Po ráno se budete cítit svěže a odpočatě. Všechny funkce matrace splňují vysoce nastavené standarty včetně maximální stability páteře. Hodí  sepro každého, kdo chce předcházet bolestem zad. Snímatelný potah je samozřejmostí.  Celková výška matrace je 21 cm s doporučením zatížením 130 kg. S tou matrací už nebude chtít spát jinde než ve své posteli!

    Kvalifikovaný personál vám vždy pomůže při výběru roštů a matrací. Prioritou je vždy spokojený zákazník. Neotálejte, na kvalitní spánek má nárok každý. Nakupujte ještě dnes a navštivte náš  eshop, kde si vybere i nejnáročnější zákazník!

    Přečtěte si také: