Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Zimní sen na dosah

    28.1.2013, Kateřina Ondíková

    Hledáte místo pro svou zimní dovolenou, kde se snoubí nádherná příroda, kvalita a odpočinek v jednom?. Nudí vás české kopce?. Sjezdovky jsou tak těsné, že pod náporem dalšího lyžaře roztaje všechen sníh?. Pokud rádi objevujete nová místa, bude jistě spokojeni. Naši slovenští sousedé vás přivítají s otevřenou náručí!

    Rozhodnete-li se pro relaxaci v náručí Tater, jistě budete hledat dostupnou cenu, služby na úrovni a špičková lyžařská střediska. Patříte-li k milovníkům zahraničního lyžování, skutečnost předčí vaše očekávání. Vysoké Tatry jsou od dob sáňkování Anděla na horách k nepoznání! Ubytování špičkové kvality a servisu, kam se sjíždí každoročně evropská i světová smetánka. Pro obyčejné smrtelníky je přichystaná široká nabídka hotelů a penzionů. Oblíbený hotel Slovan Tatranská Lomnice vám nabízí výbornou polohu 200m od svahu, vyhlášené relaxační zóny nabízejí hotel Titris Tatranská Lomnicei hotel Hutník v Tatranské Matliare. Všechny ubytovací komplexy prošly náročnou rekonstrukcí a hravě splní vaše požadavky.

    Zimní aktivity

    Toužíte-li po odpočinku v panenské přírodě a dlouhých procházkách zasněženou krajinou, Tatry vám učarují. Trávíte raději dovolenou aktivně, obujte lyže a vyrazte na svah. Půjčovny lyží, snowbordů a zimního vybavení jsou samozřejmostí všech středisek. Turistika a ve Vysokých Tatrách vám nabídne krajinu ve všech svých krásách a podobách. Po aktivně stráveném dni můžete vyrazit své prokřehlé tělo rozehřát do sauny, či wellness centra. Příkladem hotelu se vším komfortem může být tříhvězdičkový hotel Sorea Trigan s bazény, vířivkami, hřištěm na volejbal i koutkem pro nejmenší. Jako třešničku na dortu hotel nabízí prosklený panoramatický výtah s výhledem na Štrbské pleso. Nejvyhlášenější lázně postavené v historickém tatranském stylu nabízí Hotel Palace Kúpele Nový Smokovec.

    Ubytování pro každého

    Vysoké Tatry nabízejí ubytování jak pro náročné hosty, stejně jako pro studenty jedoucí si užít zimní prázdniny. Pokud si nevíte rady s výběrem, jistě oceníte všechny podstatné informace na jednom místě. Webové stránky portálu www.vysoke-tatry.cz vám nabízejí tu nejlepší možnou cenu s porovnání s kvalitou. Stránky můžete využít v jazykových mutacích pro polské www.wysokie-tatry.pl či anglické klienty www.hogh-tatras.travel. Výhodou je dobrá znalost trhu a ubytovacích kapacit. Pracovníci vám ochotně pomohou nalézt penzion či hotel dle vašich představ s kalkulací ceny do dvou hodin. Provozovatelé sídlí přímo v Tatrách a své služby poskytují více než 10 let. Po tak dlouhém působení na trhu je kvalita samozřejmostí a výhody pro své klienty v podobě slev, DVD nebo knižních průvodců milým bonusem.

    Přečtěte si také: