Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Osobní trenér fitness - investice k nezaplacení

    18.11.2012, Radka Kapuciánová

    Vyznat se ve všem, co se týká sportování, hubnutí, správného jídelníčku a vůbec dobrého životního stylu je opravdu velmi těžké. Proto se na trhu pohybuje několik druhů odborníků, jejichž práce Vám velmi usnadní život...

    Vánoce se blíží a společně s nimi i spousta cukroví, vánoček, bramborového salátu a dalších, bezpochyby výtečných, lahůdek. Co ovšem mají tyto delikatesy, na které jsme my Češi zvyklí, společného? V první řadě jistě to, že jdou hodně na tloušťku. Bohužel si ale nepomůžeme, po celý rok vlastně neustále slavíme, a to především tak, že si dopřejeme spoustu dobrého jídla a pití.

    Stále máme nějaké svátky a výročí, a ať už to jsou Velikonoce, Vánoce, narozeniny, jmeniny, svatby a jejich kulatá výročí, snažíme se vždy svou rodinu a přátele pořádně pohostit. A právě proto, že už bychom se pro všechny oslavy za chvíli nevešli do našich oblíbených kalhot, je potřeba zvýšit energetický výdej, tj.sportovat. Výhodou je, že si každý může zvolit sport, který mu vyhovuje.

    Pokud si sami nevíte rady, jak postupovat ve vašich sportovních začátcích, je nejvhodnější volbou najít si na to odborníka. Trenér fitness Vám na počátku neuvěřitelně pomůže - umí povzbudit, navrhnout Vám cvičební plán na míru a pokud je třeba, sestaví Vám i správný jídelníček. Kvalitní osobní trenér fitness Vám bude k dispozici, bude vědět, jak Vás namotivovat, abyste konečně dosáhli svého cíle. Mnoho lidí zkouší zhubnout (či naopak přibrat) sami, ale zdaleka ne vždy je to dobrá volba. Osobní trenér si Vás prohlédne, změří, zjistí snáze než Vy, co Vašemu tělu chybí. Mnoho z nás má zpomalený metabolismus nejrůznějšími dietami či špatnými návyky.

    Pokud chcete pro sebe udělat něco dobrého, dopřejte si to nejlepší. Trenér fitness v Praze Vám pomůže na cestě k lepší postavě a pokud Vás trápí bolesti zad a krční páteře, tak i s tím se dá něco dělat. A jestli jste se svou postavou spokojená, ale potřebujete si zlepšit svou fyzickou kondici, ovšem nevíte jak na to, stačí zvednout telefon a zavolat Vašemu fitness trenérovi. Se vším se dá něco udělat, když se chce.

    Přečtěte si také: