Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Čeká vás uspořádání společenské akce? Na co byste neměli zapomenout!

    19.4.2014, Lucie Nová

    Plánujete vy nebo vaše firma setkání při příležitosti nějaké důležité společenské události? Rádi byste uspořádali pro vaše hosty tematický večírek, schůzi, gala večeři, gastro show anebo jen menší neformální setkání, slavnostní hostinu či oslavu narozenin? Ať už tomu bude tak či jinak, jednu položku byste neměli za žádných okolností opomenout zařídit. Catering!

    Jakákoliv oslava či shromáždění se neobejde bez jídla a nápojů, které přidají události na vážnosti. Podtrhnou slavnostní náladu, naladí příjemnou atmosféru a zprostředkují všem zúčastněným příjemný zážitek, při kterém navážou nové styky a kontakty. Že nevíte na koho se s touto záležitostí obrátit? Pokud to necháte na společnosti Perfect Catering, vaši hosté zaručeně prožijí příjemný zážitek, na který jen tak nezapomenou.

    Perfect Catering je, v čele s šéfkuchařem a spolumajitelem Filipem Sajlerem, přední cateringová společnost s mnoha zkušenostmi v oblasti pořádání akcí firemního stravování. Na trhu působí již od roku 2004 a zajišťuje cateringové služby pro mnoho předních společností českého i mezinárodního původu. Mezi klienty se kterými spolupracuje, patří například společnost RWE, Rolex, LEGO, T-mobile a mnoho dalších.

    Společnost nabízí služby širokého rozsahu. Bankety, konané u příležitosti významné události, rauty pořádající se převážně v politických a diplomatických kruzích, koktejly vhodné pro kratší společenská setkání nebo také tematické večery, školu vaření či live cooking shows. Nechybí jí ani zkušenosti z Fine Dining Catering, které jí umožňují zorganizovat akce jako módní přehlídky světových značek, slavnostní otevření nových obchodů, továren apod. Na tradiční typy akcí je schopna zajistit tzv. finger food či canapés, což jsou porce jídla podávané tak abyste je jednoduše uchopili prsty.

    Pokud nevíte, kde podobnou akci zorganizovat, nelamte si hlavu. Vedení společnosti vám nabídne škálu exkluzivních lokalit, které by svými vlastnostmi nejlépe vyhovovaly požadovaným nárokům.

    Vedle společnosti Perfect Catering, na trhu působí také jeho mladší sestra Perfect Canteen a to již od roku 2007. Opět v čele s Filipem Sajlerem, kterého mimochodem můžete znát z televizního gastronomického pořadu „Kluci v akci“. Perfect Canteen se již ale zaměřuje na kvalitní závodní stravování. Jeho cílem je maximálně vyjít vstříc klientovi, poskytnout mu odbornou konzultaci, kvalitní služby a perfektní kulinářské zážitky.

    Ať už využijete služby Perfect Catering nebo Perfect Canteen, můžete si být jisti přístupem, který obě společnosti zastávají.  Vařením z kvalitních čerstvých surovin bez konveniencí, respektováním a dodržováním tradičních receptur a individuálním přístupem šéfkuchařů k místním zvykům a chutím.

    Přečtěte si také: