Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Nová série pořadu o grilování Šéf na grilu je tady!

    25.5.2012, Eva Hoření

    Blíží se léto a s ním se postupně přesouvají veškeré naše aktivity do venkovních prostor. Mnoho z nás má spojené slunečné počasí s dobrým pitím a jídlem. Nejlepším způsobem, jak podpořit takovéto chutě, je oprášit po zimě gril a pozvat pár přátel či rodinu na pořádnou hostinu. Grilování se stává stále více populární především pro jednoduchou přípravu jídel z masa, zeleniny i ovoce. Kde ale pořád brát inspiraci, co všechno grilovat, jak správně naložit maso a kterou přílohu zvolit? To všechno se můžete dozvědět v pokračování úspěšného pořadu na TV Prima.

    Kdo a kdy?

    Ptáte se, kdo že bude tím slavným mistrem a naučí nás grilovat? Nebude jím nikdo jiný, než známý šéfkuchař a nekompromisní kritik všech podřadných putyk, sám Zdeněk Pohlreich. Tento populární šéfkuchař se proslavil především pořadem Ano, šéfe!, kde se snaží o převýchovu českých restauračních zařízení a pozvednutí české gastronomie. Jeho kulinářské umění je známé také díky jedné z nejlepších restaurací v centru Prahy, kde pracuje jako šéfkuchař. Zdeněk Pohlreich umí nadchnout diváky do vaření a učí je vyžadovat kvalitu, ať už na stole v restauracích, tak při domácí přípravě pokrmů. Základem jsou pro něj kvalitní suroviny, které jsou dostupné v běžných supermarketech. Jeho recepty nejsou složité, a přesto se kvalitou vymykají od obyčejné kuchyně, která je k dostání ve většině českých restaurací.

    Zdeněk Pohlreich ve spolupráci s TV Prima nedávno dotočil druhou sérii úspěšného kulinářského pořadu Šéf na grilu. Zdeněk opět používá gril Weber a ukazuje zde další skvělé recepty, na které se vám budou od televizních obrazovek sbíhat sliny. Podle šéfa se naučí grilovat i úplní začátečníci, proto by se měl dívat každý, kdo má rád pořádný kus masa z grilu. Na své si přijdou i vyznavači vegetariánské stravy, chybět nebudou ani tipy, jak chutně ogrilovat zeleninu a případně doplnit celé menu o lahodný dezert. Zdeněk podrobně ukazuje celou proceduru od výběru masa, naložení, dochucení, až po konečný proces grilování a servírování.

    Přečtěte si také: