Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Nechte občerstvení na cateringové společnosti

    15.3.2015, Alice Jendelová

    Catering je čím dál tím více vyhledávanější službou, která vám ušetří nejen čas, ale leckdy i spoustu problémů, které by mohly nastat, pokud byste občerstvení připravovali sami.

    Když plánujete oslavu, je třeba obstarat i občerstvení. S tím však přichází i mnoho otázek.

    Kdy využít catering?

    Jednoduše kdykoliv chystáte akci, na které se chystáte podávat jídlo. Od menších oslav po velké rauty a hostiny. Ideální je využít cateringových společností, když potřebujete zajistit občerstvení pro větší počet lidí, ale nemusíte se nijak stydět využít je i na menší rodinné oslavy. Jen si představte, kolik volného času tím získáte.

    Co vše vám cateringová společnost nabízí?

    Kvalitní společnost poznáte kromě dobrých referencí také podle toho, jaké služby nabízí. Například u společnosti Prague catering najdete cocktaily, grilování a BBQ, degustace, zařízení svatby, půjčení příborů a mnoho dalšího.

    Cocktail

    Uspořádat cocktail se hodí pro menší oslavy a párty jako je třeba otevření nového podniku, firemní večírky či jiné akce, u které se předpokládá kratší trvání. Takové příležitosti se hodí doplnit nějakou zábavou. S tou vám může pomoci také cateringová společnost. Mohou to být degustace vín či nejrůznější druhy barmanské show.

    Velmi dobře vypadá, pokud je občerstvení nějakým způsobem spojené s danou událostí. Ať už je to třeba dort s logem firmy nebo jídlo, které vás vystihuje.

    Galavečeře

    Slavnostnější formu oslavy je třeba připravovat více dopředu a vše sladit. Proto rozhodně vsaďte na osvědčené společnosti jako je právě již zmíněná Prague catering. Spolehněte se, že jejich zkušenosti vám pomohou naplánovat dokonalý večer bez jediné chybičky.

    BBQ, grilování a zahradní párty

    Blíží se jaro a léto – čas zahradních slavností. Pokud takovou chystáte, nebojte se zařadit grilování. Vůně připravovaného jídla podpoří chuť k jídlu všech hostů a zájemci se mohou zabavit nahlížením pod ruce kuchařů.

    Tematické rauty

    Nebojte se popustit uzdu fantazie a připravte tematický raut nebo dokonce nějaký netradiční. Prague catering například připravil zajímavý chilli raut.

    Kde připravit oslavu?

    Pokud nemáte k dispozici prostory, kde oslavu uspořádat, nechte si poradit právě od cateringové společnosti. Ve společnosti Prague catering jsou schopni vám zajistit mnoho lokalit včetně muzeí, výstavišť, sportovních center, sálů nebo kongresových center.

    Přečtěte si také: