Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Spodní prádlo podtrhne vaši výjimečnost

    1.5.2012, Markéta Vocetková

    Je staré jako společnost sama, a i když za dobu své existence nesčetněkrát změnilo svou podobu, stále zůstává součástí našeho šatníku. A o čem že je řeč? O spodním prádle! Dámské prádlo je vizitkou každé ženy, měla by jej tedy nosit s jistou elegancí a půvabem.

    Spodní prádlo bychom my dámy měly vybírat také podle typu aktivity, kterou se chystáme provozovat. Například při outdoorových aktivitách neoceníte dotek luxusní krajky a hedvábí, při romantice bavlněné a pohodlné prádlo a podobně. K luxusní večeři, pod společenské šaty vyhledejte prádlo s variabilním zapínáním, které se tvarem přizpůsobí vašim šatům.

    Ve vašem oblíbeném fitness přijde vhod funkční prádlo bez švů, s širšími ramínky, které poskytuje podporu i při náročnějším tréninku. Na běžné nošení si můžete zvolit podprsenku i kalhotky, které vám nejvíce vyhovují. Prádlo by mělo být především pohodlné, nemělo by nikde tlačit ani být příliš volné. Materiál a střih je zcela na vás, některé dámy preferují bavlnu, jiné likru a umělá vlákna.

    Jak vybrat správnou velikost? Vždy je dobré se poradit s odborníkem, který nejlépe ví, jaký tvar a velikost by vám měla sedět. V obchodě se spodním prádlem se nebojte zeptat! Prodavačky jsou tu od toho, aby vám poradily. Jestliže jste si vyhlédla prádélko na internetu, doporučuji porovnat míry dané podprsenky s těmi, které naměříte na svém hrudníku. Nejlépe tak odhadnete tu správnou velikost.

    Co nosíme ukryté pod oblečením, je důležité i pro naše drahé polovičky. Pánové mají menší starosti, neboť vybírají pouze jeden kus prádla. Boxerky, slipy či trenýrky? Opět je to otázka vkusu a osobního pohodlí. Někteří muži si chválí to jiní ono. U pánů jsou kvalitní materiály opravdu na místě. Zamezují nadměrnému pocení a pánům tak nevznikají nepříjemné vyrážky.

    Vybírejte očima ale i rozumem. Vždy se ujistěte, zda vám prádlo dokonale sedí. Krása není vše a za zničená záda, problémy s dýcháním a nepříjemné škrcení vám vzhled určitě nestojí.  A jaký typ máte nejraději vy?

    www.krasnepradlo.cz

    Přečtěte si také: