Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Jak vybrat to pravé spodní prádlo pro vás?

    29.3.2012, Veronika Vycpálková

    Chtěla byste někdy sobě nebo svému milému udělat radost koupí krásného spodního prádla? Vybírejte pečlivě. Často je spodní prádlo podceňováno a jeho výběru není věnován dostatek času. Mnoho žen si myslí, že když nebyly obdařeny krásnými křivkami, už jim není pomoci. Pravdou ale je, že si dnes můžete vybrat kvalitní spodní prádlo na míru, které vyzdvihne přednosti a naopak zakryje nedostatky.

    U žen je velmi důležitý výběr zejména podprsenky, stejně tak jako je u mužů důležité kvalitní pánské spodní prádlo. Muži možná ještě častěji než ženy výběr podceňují. Na co tedy ve zkratce dbát při výběru?

    Kromě designu, který člověka zujme na první pohled, a často je chybně vybíráno jen podle něj, je také třeba nezanedbat materiál. Obzvláště lidé s citlivou pokožkou by se měli vyvarovat spodnímu prádlu z umělých materiálů a dát přednost například bavlně. Poté následuje pečlivý výběr střihu a také velikosti. Mnohým z vás to připadá jako naprostá samozřejmost, kde není co pokazit, ale například při výběru podprsenky může mnoho žen svou velikost velmi špatně odhadnout. Je důležité, abyste zvolily správný poměr mezi velikostmi košíčků a obvodu. Do velkého obvodu se toho schová hodně, a potom je možné, že volíte zbytečně malé košíčky.

    V dnešní moderní době můžete spodní prádlo nakupovat několika způsoby. Klasicky v kamenných obchodech, kde je ale riziko, že budete obíhat různé obchody jako splašené a nic nevyberete, a nebo pohodlnější cestou - přes internet. Při výběru velikostí se můžete docela přesně řídit tabulkou velikostí a spodní prádlo tak vybírat z pohodlí vašeho domova, aniž by vás někdo popoháněl.

    A co všechno se skrývá pod pojmem spodní prádlo? Výběr dámského spodního prádla je v tomto směru asi o něco širší. Od podprsenek, přes různé střihy dámských kalhotek, přes podvazky a korzety až po košilky. U pánů se omezuje spíš jen na trenýrky, boxerky a slipy.

    Přesto je v této oblasti také u mužů velká možnost výběru.

    Přečtěte si také: