Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Svatební den? Prožijte ten svůj jako princezna!

    10.3.2012, Marika Postlerová

    Každá z nás si svůj svatební den představuje jinak. Některé ženy sní o pohádkové svatbě v klasickém duchu – kostel nebo jiné pěkné místo, princeznovské šaty, družičky, spoustu květin. Jiné dávají přednost jednoduchosti a intimitě soukromého a střídmého obřadu. Ať už se kloníme k jakékoli variantě, chceme, aby náš den byl dokonalý a vše proběhlo hladce. Jednou z nejdůležitějších věcí předsvatebního shonu je výběr svatebních šatů!

    Svatební šaty jsou vždy oblíbenou, ale také obávanou záležitostí. Žena se nemůže rozhodnout, jaký styl šatů si má vybrat. Neví, zda volit bílé či smetanové, nebo se stát tak trochu rebelkou a zvolit barvu výraznější. V neposlední řadě jí hlavu zamotá samotný střih šatů. Přemýšlí, zda si má šaty koupit, půjčit nebo nechat ušít. Zkrátka je toho moc najednou a vybrat šaty opravdu dokonalé je často obtížné a ne vždy levné. Metoda ze všech nejpraktičtější je svatební šaty si půjčit.

    Půjčovna svatebních šatů nabízí široký sortiment, který uchvátí každou ženu. Ať jste se zhlédly v klasickém nebo v moderním stylu, vše je v nich možné obstarat. Princeznovskou klasiku si tak můžete dopřát v těch nejrůznějších variacích a kombinacích. Najdou se však i kousky, ve kterých vám vyniknou nožky v celé své kráse. Některé salóny nabízejí možnost si svatební šaty nejen půjčit, ale i zakoupit. Pokud tedy některá z vás kouzlu svatební róby nebude moci odolat, může si za ní připlatit a šaty budou jen její. V těchto svatebních domech také býva zvykem, že jsou vám šaty upraveny na míru, takže se v nich ve váš velký den budete cítit naprosto skvěle!

    Pokud ještě stále nejste rozhodlé, jaké šaty vlastně chcete, stačí si do takového salónu zajít. Tam si šaty můžete řádně ozkoušet. Svatební šaty však nejsou to jediné, co je nutné do svatby pořídit. Důležité jsou i vhodné doplňky. Kromě závojů a pověstných modrých podvazků, je správné zvolit i vhodné šperky. Ty by měly podtrhovat krásu ženy a šatů, ale nezastínit je!

    Ať už ale zvolíte nákup, půjčení nebo ušití šatů, hlavně si je nešijte sama! Jedno staré přísloví totiž praví: „Kolik píchnutí jehlou, tolik slz.“

    Přečtěte si také: