Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Zima je pryč – čas na nákupy svršků!

    4.3.2012, Marika Postlerová

    Ženy a nákupy patří odjakživa k sobě. Dámské oblečení najdeme na pultech téměř všech prodejen od jara do zimy. Málokterá z nás dokáže odolat těm nejnovějším kouskům a nic nemilujeme více než výprodeje. Jak se zima chýlí ke konci, tak se v nás opět probouzí touha po nakupování. Koukáme po nových šatech, jarních kalhotách a tričkách. Některé z nás se zase zaměřují na tolik oblíbené topy. S těmi uděláte parádu kdykoli! Je však důležité nakupovat průběžně a včas se porozhlížet i po věcech, které v tuto dobu ještě házíme za hlavu.

    Znáte také ten problém? Je léto, chcete jet na dovolenou, kouknete do skříně a zhrozíte se při pohledu na staré a značně opotřebované plavky. Není divu! Sluníčko a mořská sůl jim dávají pořádně zabrat a chlor v bazénech jim také příliš na kráse nepřidá. Dámské plavky jsou přitom jedny z nejdůležitějšího oblečení, protože v nich okolí ukazujeme celou svou postavu. Správný výběr nám může značně polichotit, špatný zase uškodit. Většinou však zjistíme, že za tak krátký čas neseženeme plavky podle našich představ a máme co dělat, abychom našly alespoň plavky, které nám padnou. Proto nenechávejte jejich výběr na poslední chvíli!

    Je mnoho druhů plavek a záleží jen na vás, jaké si vyberete. Pokud cítíte, že na dvojdílné plavky nemáte odvahu, nevadí. Plavky v celku jsou opět v módě. Postava v nich vypadá pevněji a ladněji. Navíc chrání vaše bříško před spálením! Máte úzké boky? Dvojdílné plavky se sukénkou, nebo mašličkami na stranách je opticky rozšíří a vy získáte siluetu s dokonalými křivkami. Ženy, které chtějí něco speciálního, nadchne velký výběr jednodílných plavek s trochou extravagance. Bývají vykrojené na břiše i na zádech a působí tak téměř dvojdílně.

    I v létě však mohou nastat chladné noci. Být nachlazená je ale značně nepříjemné. Během parného dne nemůžeme dýchat, polévá nás horko a zima. Zkrátka cítíme se na umření. Proto nezanevřete na župany! Co může být lepší než se v zimě zachumlat do huňatého a měkkého plyše a v létě se zase někdy zahřát, někdy ochladit jemným saténem?

    Přečtěte si také: