Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Šperky Swarovski

    22.4.2010, Tomas Huček

    Moderní trendy již delší dobu sledují zboží značky Swarovski. Šperky Swarovski se staly velmi oblíbenými u mladých lidí, kteří je často preferují před zlatem a jinými drahými kovy. Může za tím být jak jejich výhodnější cena oproti zlatu, tak jejich originálnost a krása. Každý den se prodá po celém světě tisíce těchto krásných ženských ozdob a další tisíce jich opustí výrobní haly podniku Swarovski, aby další den udělaly radost jiným ženám.

    Firma Swarovski byla založena v roce 1895 Danielem Swarovskim. Tato rakouská firma si za dobu své více jak stoleté existence vybudovala pověst kvalitní šperkařské výrobny. Dnes se křišťály Swarovski prodávají skoro po celém světě a firma zaměstnává přes 15 000 zaměstnanců. Stala se důležitým hráčem na trhu se šperky.

    Koncepce firmy je taková, že se snaží odlišit od běžných výrobců zlatých a stříbrných klenotů. Proto své skvosty osazuje komponenty křišťálů. Můžete si tak zakoupit křišťálové kostky, obdélníky, slzy, čtverce atd. Právě díky této strategii si firma vytvořila vlastní trh s ozdobami pro ženy. Svůj úspěch se snaží neustále rozšiřovat spoluprácí se světoznámými designery, kteří pro Swarovski vytváří nové a originální kolekce. Cíl společnosti je neustále stejný, zůstat ve světě symbolem kvalitní řemeslné zručnosti, kvality, jedinečnosti a výstřednosti.

    Nejnovější kolekce od Swarovski, která je určena pro léto 2010, je ve stylu moře, volného pohybu, dobré nálady a všeho, co k tomu patří. Kolekce jsou zaměřeny na mořskou tématiku. Najdete zde mušličky, oblázky, mořské koníky, hvězdičky a mnoho dalšího. Jako zástupce dobré nálady jsou zde pak berušky a různí broučci, které naleznete ve formě náušnic, přívěšků nebo náramků. Klenoty jsou samozřejmě zdobeny vybroušenými křišťály Swarovski. Letošní kolekce je velmi ovlivněna pozitivním smýšlením Olivera Webera, jednoho z hlavních designerů Swarovski. Ženy se tedy mohou těšit na krásné ozdoby, jež vylepší jejich zevnějšek a přitáhnou pozornost nejednoho muže.

    Přečtěte si také: