Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vtiskněte se ostatním do paměti pomocí trička s potiskem

    8.1.2012, Michaela Sýkorová

    Předvánoční stresy jsou konečně za námi a po řádně zapitém silvestru jsme vklouzli do nového roku, pravda, někdo do něj možná spíš vzhledem ke svému stavu spadl. Ať už jsme se do něj přehoupli jakkoli, tak je nutné si ho pořádně užít a pro některé i vylepšit oproti dřívějšímu. Nemálo z nás si proto dává novoroční předsevzetí, která se pak snaží víceméně dodržet.

    Obvykle jde o to přestat kouřit nebo začít pravidelně cvičit, avšak stojí za zamyšlení si dát slib trochu jiného typu než zhubnout aspoň 10 kilo nebo se do těch kalhot nedostanu. Novým slibem může být například: nakoupit všechny dárky včas. Někomu se může zdát, že to nemá s ostatními předsevzetími vůbec nic společného, ale když se zamyslíme, tak je to právě stres, který nás často nutí kouřit a více jíst.

    Jestliže se včasným nákupem dá předejít předvánočnímu dárkového běsnění a tedy i stresu, tak jde o možnost, která stojí za uvážení. Samozřejmě pro většinu z nás zůstává otázkou, co vlastně v první řadě koupit a nemusí jít pouze o Vánoce, ale o jakoukoli situaci, kdy se dárky kupují.

    Klasických dárků máme nespočet, ale dnes je v módě koupit něco extravagantního, něco co ohromí a zároveň potěší. Nejkrásnější způsob, jak své blízké obdarovat je dát jim něco osobitého jako když děti přinesou rodičům vlastnoručně vyrobený hrneček na hodině keramiky nebo fotoalbum plné vzpomínek.

    Jinou zajímavou variantou jsou trička s potiskem. Možnost vytvořit něco naprosto specifického, kdy použijete společné fotky, hlášky nebo hesla, je naprosto individuální a výjimečná. Určitě znáte ten pocit, kdy nakupujete, a sem tam by se vám nějaký ten kousek oblečení líbil, ale vždycky je na něm nápis nebo obrázek, který prostě nesedí. Téměř v žádném obchodě s oblečením se zkrátka nedá najít tričko, které na sobě nemá vytisklou značku nebo našitou přemíru podivných kamínků a třpytek.

    Proč ale nevyužít možnost udělat si všechno podle sebe a jak to každému nejvíce vyhovuje? Můžete být svými vlastními návrháři a navrhnout ať už obrázek, nápis, barvu nebo všechno dohromady. Nemůže se vám stát, že se potkáte s cizím člověkem, který by měl na sobě to samé. Není těžké se od ostatních odlišit, když víte jak na to. Ať už jde konkrétně o váš image nebo o podobu dárku pro někoho druhého.

    Přečtěte si také: