Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Gelové nehty – nehtové studio nebo raději vlastní tvorba?

    20.11.2011, Michaela Sýkorová

    Nejen oblečení dělá člověka. Druhý nejdůležitější dojem kromě outfitu tvoří vzhled vašich nehtů. A právě gelové nehty nabízí nejen možnost, jak dostat vaše nehty pod kontrolu, ale také si pořádně pohrát s představivostí. Právě z modeláže nehtů se vyvinul svébytný druh umění, kde se fantazii meze opravdu nekladou. Od klasické francouzské manikúry až po pestrobarevné vzory, nálepky a třpytky. Většina z nás by nejspíš dala přednost střídmější „Francii“, která lahodí oku a doplní každý druh oblečení o pomyslnou třešničku navíc.

    Bohužel však nejen v období finanční krize není peněz nazbyt, a proto zůstává otázkou, jestli si raději tento drobný požitek neodepřít. Žena by ale nebyla ženou, kdyby v sobě neskrývala alespoň kousek marnivosti. Co ale dělat, když si nedokážete gelovky odepřít, a přitom nezruinovat vaší peněženku?

    V této chvíli se nacházíte na rozcestí dvou možností. Nehtové studio jako první možnost nabízí při vhodném výběru salonu komfort spolu s možností si takzvaně pokecat mezi svými. V tomto případě však nemusí dražší nehty znamenat kvalitnější. Může se vám stát, že zaplatíte 700 Kč za nehty, přičemž se vám hned jeden zlomí při první domácí práci, kterou ten den podniknete.

    Po takové zkušenosti přijde myšlenka si nehty aplikovat sama. Nenechte se vyděsit počátečními výdaji, které budou okolo 2 500 Kč. Zpětně se vám vaše peníze vrátí a jedna modeláž vás průměrně vyjde na 100 Kč. Bohužel ne každému se rodí do vínku patřičná dávka trpělivosti a šikovnosti, ale po čtvrtém nebo pátém pokusu se vám to dostane do ruky. Vždy si ale dávejte pozor, z jakých internetových stránek zboží objednáváte a zda jste dostala vše, co jste si objednala.

    Pokud ve vás třímá extravagantní duch, určitě jej nenechávejte v pozadí. Ke klasické sadě se dají dokoupit všemožné doplňky, které ukojí vaší rozšafnou povahu. Složitější prvky se dají nastudovat ve videích, které kolují všude po síti, a která vás přesně navedou. Zdali se však necítíte jistá v kramflecích, a i přesto chcete mít na nehtech něco kolosálního, tak raději volte studio. V takových případech není vůbec špatnou volbou vietnamský salon. Vaše tužby budou splněny za poloviční cenu, přičemž na kvalitě to neubere.

    Je jen na vás, jak se rozhodnete, ale pamatujte, že pěkně upravené nehty jsou jednou z prvních věcí, kterou na vás cizí člověk zaznamená a mohou vám zaručit i větší pravděpodobnost úspěchu při pohovoru nebo na rande. Už jenom proto se vyplatí občas do nich trochu zainventovat.

    Přečtěte si také: