Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Společné téma všech žen - nakupování aneb Jak je vybaven váš šatník?

    23.10.2011, Lucie Veselková

    I přes to, že léto je již nenávratně pryč, nezoufejte! Pokud jste si letos koupili - stejně jako já - nové plavky a neměli jste příležitost se v nich ukázat, pak vyrazte do aquaparku. Plavky jsou samozřejmě důležitou součástí našeho šatníku, a vsadím se, že se každý rok - stejně jako já - předháníte s kamarádkami, kdo oslní na koupališti nejvíce sexy plavkami. Bikiny jsou, byly a budou stále in. Hitem letošního léta byly různě nakombinované barvy, avšak v každé kombinaci hrála velkou roli černá. A podobně jako v minulém roce, tak i letos nás u plavek lákaly kalhotky se zavazováním na bocích.

    Obdobně jako plavky, tak i spodní prádlo hraje v našem šatníku velkou roli. Důležité je umět rozpoznat správně padnoucí velikost, a to může být občas pro někoho problém. Já osobně jsem vždy měla problém s tím, abych sehnala kvalitní prádlo, které by mi padlo, několik let jsem se s tím trápila, do té doby, než jsem vstoupila do jednoho butiku ve Štěpánské ulici. Místní prodavačka odhadla mou velikost s přesností na milimetry. A takhle by to mělo fungovat v každém obchodě. Vždyť je nesmírně důležité, abychom nosili spodní prádlo, ve kterém je nejen cítíme dobře, ale ve kterém i zároveň vypadáme svůdně. O svoje spodní prádlo bychom měli s láskou pečovat a rozhodně bychom na něm neměli šetřit! Levné a nekvalitní dámské spodní prádlo nemá ve vašem šatníku co pohledávat. Důležitá je i vhodně zvolená barva spodního prádla, černá je sexy a zeštíhluje, na druhou stranu černá podprsenka pod bílou halenkou je jako pěst na oko. Tělové podprsenky nejsou v žádném případě nedostatkovým zbožím a měly by být součástí našeho šatníku, tak jako například černé či červené spodní prádlo.

    Oblečení jako takové dělá spoustě lidí potěšení, a nejsou to jen ženy, které rády utrácí své peníze právě za oblečení. I velká většina mužů dbá na svůj zevnějšek a potrpí si na kvalitním oblečení. V mém okolí jsou dokonce ženy, které si vytvořily závislost a dnes navštěvují nejrůznější psychology. Zdá se vám to šokující? Mně ani ne. Rozumím jím. Sama miluji nakupování, a ten pocit, kdy si domů nesete nějaký nový kousek (ať už jsou to boty, šaty, či cokoliv jiného), je nepopsatelně krásný. Troufnu si říct, že nakupování dokáže zažehnat deprese a pozvednout naši náladu. Horší to však bývá, když se máme s něčím ze svého šatníku rozloučit. Kdyby mi s touto záležitostí nepomáhaly moje kamarádky, tak bych dnes byla zavalena obrovskou horou oblečení, které již nenosím. Je mi zkrátka líto vyhodit oblečení, které již nepotřebuji. Ke svému oblečení mám citový vztah, stejně tak jako mají muži citový vztah ke svému automobilu. Možná by nebylo na škodu nechat se inspirovat našimi vzdálenými sousedy z USA. Ti pravidelně pořádají každý víkend tzv. Garage Sale. A právě na těchto akcích Američanky prodávají své milované oblečení, které již nenosí. Jedné takové Garage Sale jsem se také účastnila a mohu říct, že je to nepopsatelný zážitek. Jen si představte, jak se dvě dámy perou o vaše milované tričko a předhání se v tom, kdo za něj nabídne více peněz.

    Moderní, kvalitní a hezké oblečení je zkrátka a dobře potřebou každého člověka. Škoda jen, že jsme v módě trochu pozadu, a že ceny u nás jsou naprosto nesrovnatelné s cenami oblečení např. v USA.

    Na dveře nám již pomalu zaťuká zima a ve vašem šatníku by rozhodně neměly chybět zimní kabáty a bundy! Letošním hitem jsou dámské bundy, které v sobě mají zakomponovány pánské prvky. Že nic takového doma ve skříni nemáte? Pak je právě nejvyšší čas vyrazit do obchodů, jinak hrozí, že na vás nic nezbyde. Dámská zimní móda není jen inspirována pánskými prvky, ale je zároveň inspirována 70. lety. Zajisté jste si všimli retro baloňáků, které zavalily téměř všechny výlohy. Letošní zima nebude jen o baloňácích. Ještě stále jsme ovlivněni italskou módou, a zajisté vašemu oku neunikly prošívané zimní bundy, s masivními límci okolo krku a výrazným páskem v hrudníkové oblasti.

    Téměř všechny modely, se nesou v černé, bílé a béžové barvě. Ale jsou mezi nimi i výjimky. Pokud si nejste schopni vybrat ani jednu z těchto barev, tak máte ještě možnost volit tmavší odstíny zelené, khaki nebo bordó.

    Tak na nic nečekejte a vyrazte do obchodů,  a obohaťte svůj šatník o pár moderních kousků!

    Přečtěte si také: