Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Doplňky letí! Zaujměte své okolí stylovými hodinkami!

    21.10.2011, Lucie Veselková

    Tak jako si na první pohled všimneme perfetkní manikúry, tak našemu oku zároveň neuniknou hodinky, které má dotyčný či dotyčná na zápěstí. Moderní hodinky jsou totiž neodmyslitelnou ozdobou každé ruky. Nejen, že řídí celý náš den, ale zároveň podtrhují naši image. Hodinky jsou čím dál tím více vnímány jako módní doplněk, tudíž se nemůžeme divit, že má každá žena doma hned několikery hodinky. Jedny jsou na sport, druhé pouze do práce, další pouze na pohovory, další nám ladí s šaty a podobně.

    Nejsou hodinky jako hodinky, a ne vždy cena odpovídá kvalitě koupeného zboží. Nad čím bychom se tedy měli zamyslet před samotnou koupí hodinek? Tak v prvé řadě byste měly zvážit, za jakým účelem si hodinky kupujete. Současný trh nabízí nepřeberné množství druhů hodinek a v případě, že si nejste jisté výběrem, určitě není od věci navštívit specializovanou prodejnu, kde vám s výběrem hodinek zajisté rádi pomohou. Dalším z faktorů je bezpochyby cena. Moderní hodinky se mohou zdát jako finančně náročná záležitost, na druhou stranu existuje velké množství e-shopů, kde lze pořídit hodinky za bezkonkurenční ceny. Cena se zpravidla odvíjí od našich požadavků na daný model.

    Současný trh s hodinkami drtí značky, jako jsou DKNY, Swatch, Tissot, Festina a v neposlední řadě rovněž známé hodinky Rado. Moderní doba si žádá své, a téměř u všech větších výrobců bychom měli ocenit to, že vyrábějí hodinky v unisexovém provedení. Krásné a moderní hodinky rovná se investice do naší image

    Swatch versus DKNY

    Swatch je velmi známá společnost po celém světě a poslední dobou se snaží býti velkým konkurentem a jít s dobou. Svým designem a funkčností se hodinky Swatch vryly do podvědomí nejednomu zákazníkovi.

    Troufnu si tvrdit, že další velmi vlivnou a velmi žádoucí značkou je DKNY. Do hodinek této značky se zamilujete na první pohled, tvary, funkčnost a celkový design vás nenechají klidnými. Jediná informace, která by nás mohla zaskočit, je vskutku cena, za jakou se výše zmíněné hodinky prodávají. Cena se pohybuje v rozmezí od 2 500 Kč do 10 000 Kč a je samozřejmě závislá jak na designu, např. jestli má ten či onen model kovový řemínek, dále jestli jsou hodinky vodotěšné či  voděodolné a v neposlední řadě záleží na celkovém dojmu a pocitu z hodinek.

    Rada na závěr: Dejte si záležet na svoji image, a vyberte si hodinky, které na první pohled upoutají, tak, jako právě dokončená manikúra.

    Přečtěte si také: