Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Naučte svého miláčka pečovat o sebe s pánskou kosmetikou!

    12.10.2011, Lucie Veselková

    Ať se podíváme na jakoukoli stranu, neustále nás bombardují reklamní poutače s nejrůznějšími kosmetickými přípravky. S moderní dobou se zvyšuje i životní úroveň a stoupají nároky na naši vizáž. Moderní ženy o sebe čím dál tím více pečují, navštěvují nejrůznější kosmetické salóny, kde si nechávají prodlužovat řasy, vlasy, nehty atd. Navštěvování salónů krásy by však nemělo být pouze ženskou záležitostí.

    Je dost možné, že ráno prožíváte ten samý boj o koupelnu jako já. Ruku na srdce, milé dámy, měly byste doma radši nějakého neandrtálce, který se neoholí, jak je rok dlouhý? Anebo vám spíše imponují krásně vypadající navonění muži? Že by to překvapivě vyhrála varianta číslo dvě?

    Představte si, jak kolem vás prochází vysoký štíhlý pohledný brunet, a vy zůstanete uchvácena. V duchu si pomyslíte, kéž byste měla podobný exemplář doma. A přitom není nic jednoduššího, než nasměrovat svého partnera tou správnou cestou. I muži by o sebe měli pečovat, chodit například na pedikúru a starat se o svou pleť. Někteří z nich to již dělají, používají k tomu ale ty správné přípravky? Probuďte v sobě odbornici a poraďte jim! Jen správně zvolená pánská kosmetika udělá z vašeho miláčka to, po čem toužíte! Pryč jsou již časy, kdy ženy vzrušovali spocení a zarosltí muži. Dnes již ke každému muži patří neodmyslitelně alespoň deodorat a hladce oholená tvář. Faktem zůstává, že my ženy jsme o něco málo napřed a jdeme s moderní dobou, není tedy divu, že muži, co se kosmetiky týče, mají stále co dohánět.

    Nelíbí se vám mírně prošedivělé vlasy vašeho partnera? Kupte mu barvu na vlasy určenou speciálně pro muže. Trápí vašeho partnera problémy s pletí? Objednejte mu balíček s kosmetikou určenou právě pro tyto problémy. Chcete, aby neodolatelně voněl? Pak mu pořiďte kvalitní parfém! Nebo si snad přejete, aby byl hladce oholen? Opatřete mu speciální řadu přípravků po holení a uvidíte, jak se holení promění v zábavu, a vy budete ohromena!

    Na nic nečekejte a vyrazte do drogerie, kde se dá pořídit kosmetika speciálně určená pro pány. Přeci jen se mužská pleť a vlasy liší svoji strukturou od té ženské. Věnujte tedy pozornost pánské kosmetice a zamyslete se nad tím, zda váš partner používá vhodně zvolenou kosmetiku. Vnímejte své okolí a módní trendy, motivujte svého partnera a donuťte ho, aby věnoval větší pozornost péči o svůj zevnějšek, nedělá to přeci jen sám pro sebe. Perfektní image vašeho protějšku, je přeci i ve vašem zájmu. A jen ta nejlépe zvolená pánská kosmetika vám k dosažení cíle pomůže oběma!

    Přečtěte si také: