Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Second hand a e-shop v jednom: šetří čas i peníze

    10.10.2011, Natalie Postlerová

    Oblékání je nutná součást běžného dne každého z nás. Pro někoho je výběr oblečení skutečně jen nepříjemnou nutností, někdo si tuto činnost užívá a někomu je to zkrátka jedno. Určitě každému se několikrát v životě stalo, že stál před šatníkem, vybíral a vybíral, a skončil s tvrzením „já nemám co na sebe“. Pokud se nám to stává častěji, vede nás to k jasnému závěru, a to k nákupům.

    Nakupování může být, stejně jako oblékání, pro někoho zábavou, pro někoho utrpením. Navíc v dnešní době je oblečení často finančně náročné. Nakupování je poté ještě složitější (a zdlouhavější), jelikož nehledíme jen na kvalitu materiálu a slušivost kousku, ale právě i na cenu.

    Tento problém může potkat i maminky s dětmi. Děti do 6 let rostou velmi rychle, a proto je třeba jim shánět stále nové oblečení. Bundička, kterou jim maminky koupily v prvním roce života, může být už za půl roku malá, zatímco dospělému bunda vydrží klidně i 5 let. V kamenných obchodech takové kousky oblečení navíc často stojí stejně jako oblečení pro dospělé. Zdá se to být až absurdní. Hlavně pro maminky na mateřské dovolené může být nakupování oblečení pro dítě opravdu velký problém.

    Častým východiskem matek s dětmi může být nakupování v second handech.  Jsou lidé, které odpuzuje představa, že oblečení měl na sobě už někdo jiný. To samozřejmě ale neznamená, že second hand nabízí poničené nebo výrazně onošené zboží.

    Pokud navíc nemáte příliš mnoho času na vybírání v kamenných obchodech, jistě vás potěší second hand Stormík. Tento e-shop nabízí obrovské množství oblečení pro všechny děti do 6 let, ale i starší. Ceny jsou tu velmi příznivé, takže nemusíte kupovat oblečení o číslo větší a čekat, až do něj dítě doroste.

    Na těchto stránkách probíhají také aukce, takže nakupování vám nejen ušetří čas, ale navíc to může být i příjemná zábava. Každý kousek oblečení má svou fotografii, popis, očíslování i věk, pro který se dané oblečení hodí, takže vždy přesně víte, co nakupujete.

    Second hand může být pro mnoho maminek vysvobození z neustálého nakupovacího kolotoče. A za ušetřené peníze si může za odměnu dopřát i něco pro sebe.

    Přečtěte si také: