Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Chcete být originální a svá? Skate móda by mohla být to pravé

    6.10.2011, Tereza Menclová

    Všímáte si někdy lidí, které každodenně potkáváte na ulici? Prohlížíte si, jak jsou oblečení? Někdy to může být opravdu pestrá podívaná. Každý má odlišný vkus a svůj vlatní styl, jenž o dotyčném leccos vypovídá. Jak se říká, šaty dělají člověka a v současné době se oceňuje především originalita. I proto se o své slovo stále více hlásí skate móda, která začala být populární nejen mezi muži, ale také mezi ženami.

    Nejedná se tedy o ryze pánskou záležitost, na své si přijdou i příslušnice něžného pohlaví. Vedle značek, jež navrhují kolekce pro muže i pro ženy, existují také značky, které se specializují výhradně na dámské oblečení a které si našly své stálé zákaznice. A čím může být tato móda pro potenciální zákazníky přitažlivá?

    Když se řekne skate styl, leckomu se vybaví vytahané triko, o několik čísel větší mikina a kalhoty s povoleným rozkrokem. To je dost zjednodušená představa, protože v kolekcích jednotlivých značek najdeme i kousky, které působí velmi žensky. Jsou barevné, stylové a nápadné, často se zajímavými motivy.

    Vezměme si například právě skate kalhoty. Musí být pohodlné nejen při každodenním nošení, ale i při ježdění. Jejich střih je tedy přizpůsoben i těm, kteří vybraný adrenalinový sport aktivně provozují. Kalhoty jsou nejen pohodlné a šité z kvalitního materiálu, ale také pružné a příjemně se nosí. Střihů je pak několik a výběr záleží na vašich osobních preferencích. K dispozici jsou klasické džíny, dále skate kalhoty s povoleným rozkrokem či v poslední době velmi populární skinny jeans s úzkými nohavicemi. Pro příznivce lehčích materiálů také látkové kalhoty různých barev. Nabídka je opravdu široká.

    Jak se postupem času rozvíjely adrenalinové sporty, od skateboardingu, snowboardingu, surfingu až k in-line skatingu, skate móda se stala součástí určitého lifestylu a je stále oblíbenější. Inspiraci můžete najít například na facebookové stránce eshopu BoardStar. Pak už uvidíte sama, jestli se ve skate oblečení budete cítit skutečně svá.

    BoardStar je jedním z největších internetových skateshopů v České republice, nemusíte se tedy bát, že by byl nevěrohodný. Nabízejí skoro 300 druhů dámských triček a stejný počet mikin, vše je na skladě, takže máte zboží za pár dnů poštou až doma. A nebo si přijďte pro zboží osobně do odběrního místa v Praze - získáte pak dokonce ještě 12 % slevu! Kromě oblečení se do e-shopu můžete mrknout, i když zrovna hledáte doplňky - kabelky, tašky, sluneční brýle, peněženky... Je toho spousta, co je potřeba sladit, aby byl váš nový skate styl dokonalý. Oblečete se, krom ryze skate značek, i třeba do oblečení Adidas či Nike 6.0. A perlička na závěr - nyní mohou návštěvníci soutěžit o nákup v hodnotě 10 000 Kč! To už stojí za úvahu, jestli neoživit svůj šatník, nemyslíte?

    Přečtěte si také: