Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Triky s triky – vlastní potisk trička teď může mít každý!

    25.9.2011, Monika Kadaňková

    Určitě to znáte, procházíte obchody, všude samá šedá, černá, nikde žádné barvy, natož pak nějaká originalita. Chtěli byste mít oblečení, jaké nikdo nemá, ale zároveň netoužíte po mnohdy šílených kreacích módních návrhářů. Chcete svému oblečení dát kousek ze sebe, ale na to, aby z vás byla švadlena, nemáte dost zkušeností a už vůbec ne času. Nebaví vás běhat po obchodech, ale rádi byste měli možnost si hodně vybírat. A to samé si možná žádá i vaše rodina.

    Představte si, že existuje místo, které splňuje všechny vaše požadavky. Prodávají barevná tílka, trika, mikiny (s kapucí i bez). Všechno mají v dětském, dámském i pánském provedení, bez potisku i s potiskem. Dokonce jim můžete na webovou stránku www.triko4u.cz nahrát svůj vlastní obázek, zvolit si, kam ho na daný kus oblečení chcete umístit (rukáv/y, zezadu, zepředu) a jakou barvu a velikost má vaše triko či mikina mít.

    Trička s potiskem jsou velmi originální a vtipná, můžete si zvolit nespočet kombinací potisků a barev, a tak je šance, že potkáte někoho ve stejném triku, téměř mizivá. Výběr je široký, na stránkách najdete mnoho kategorií, např. „vtipná“, „rybářská“, „marihuana“ nebo „design“, byť hlavní tematickou parketou e-shopu triko4u.cz je bezesporu textil na volejbal a pro volejbalové fanoušky. Vzhledem k tomu, že stejná trička se dělají v dětském, dámském i pánském provedení, budou konečně vaši nejmenší mít stejné tričko, jako mají máma s tátou a vy můžete sdílet radost z originálního potisku se svým partnerem či partnerkou.

    Chcete obdarovat někoho ze svých blízkých, přátel či známých? Nechte jim vyrobit originální tričko či mikinu s potiskem! Pokud chcete uspořádat sportovní klání a potřebujete posílit týmového ducha, není nic lepšího než trička s potiskem; vyrobí vám dokonce i sportovní dresy podle vašeho návrhu. Můžete takto oživit firemní teambuilding, oslavu narozenin, výlet s přáteli, setkání se spolužáky po letech nebo si můžete prostě jen tak udělat radost.

    Potisk triček je prováděn transferovým tiskem buď na vámi dodaný textil nebo na textil od triko4u.cz, který je velmi kvalitní a odolný.  Vše, co musíte udělat pro to, abyste už nikdy nešli s davem a vždy měli svůj styl je: navštívit stránky www.triko4U.cz a začít vybírat z nepřeberného množství kombinací. Doporučujeme vám se na stránkách registrovat; nejen že si tím usnadníte nákup vaší nové originální garderóby, ale také získáte mnoho výhod a benefitů a už nikdy vám žádný nový potisk neunikne. Příjemnou cestu k originálním zítřkům!

    Přečtěte si také: