Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Chcete oslňovat pohledem? Známe moře receptů na dlouhé řasy!

    23.9.2011, Veronika Vycpálková

    Dlouhé řasy jsou snem mnoha žen. Pokud nejste jednou z těch šťastných žen, které se s touto předností narodily, nezoufejte. Existuje několik možností, levnějších i dražších, jak vysněných dlouhých a hustých řas dosáhnout.

    Jak na dlouhé řasy?

    Můžete vyzkoušet vše od řasenek s prodlužovacím efektem, přes nalepovací řasy, až po nové metody umělého trvalého prodloužení řas.

    Těžko odhadnout, jaký způsob prodloužení řas je nejlepší. Každá varianta má své výhody a nevýhody a každé ženě sedí a vyhovuje něco jiného.

    Nalepovací řasy

    Nalepovací řasy jsou poměrně jednoduchou cestou, ale není radno od nich očekávat, že vydrží déle než jeden den. U některých žen navíc může lepidlo vyvolávat alergické reakce. Oči pak mohou bolet, pálit anebo svědit. Dalším úskalím je univerzální velikost nalepovacích řas. Ta rozhodně nesedí každé ženě, a proto výsledek nemusí být nijak valný.

     

    Řasenka

    Kvalitní řasenka, která řasy zahušťuje, prodlužuje a je nesmývatelná, může být pro některé ženy správnou volbou. Jediné, co by mohlo obtěžovat, je dennodenní nanášení a odličování.

     

    Syntetické prodlužování

    Syntetické prodlužování řas je finančně náročnější metodou, která má trvání dva až tři měsíce. Na každou řasu se nalepí jedna syntetická řasa. Díky tomu se docílí přirozeného vzhledu, zahuštění a také prodloužení. Další možností je takzvané trsování řas, kdy se na jednu řasu nalepí hned několik syntetických. Řasy se sice úchvatně zahustí, ale při bližším pohledu to působí poněkud nepřirozeně.

     

    Kapky na prodloužení řas

    Prodlužování řas díky obsahu komplexu patentovaných biomimetických peptidů nabízí Renokin Lash Lash. Jde o permanentní prodlužování vlastních řas. Není tedy nutné si přilepovat řasy umělé. Tento prodlužovač řas řasy prodlouží, zahustí a dodá jim pevnost a celkově zlepší jejich kvalitu. Efekt se dostavuje již do čtyř týdnů. Pomocí tyčinky roztok nanášíte přímo ke kořínkům řas. Renokin Lash Lash je naprosto bezpečný, proto nemusíte mít strach z alergických reakcí.

    Přečtěte si také: