Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Radíme: Zářivý úsměv jako z Hollywoodu! Jak na něj?

    18.9.2011, Radka Kapuciánová

    Každý z nás by chtěl být věčně mladý a krásný, ale nic z toho samozřejmě není zadarmo. Na cestě k vysněnému vzhledu nám brání jak geny, tak leckdy i naše osobní lenost. Vidět je to například na tom, že se ne všichni ve svém volném čase věnují sportu a neudržují si tak svou postavu, ne všichni také věnují náležitou péči svým vlasům, nohám, které speciálně potřebují naši péči, jelikož nám slouží každý den; jsou velmi zatěžované.

    Obecně známým faktem je, že se hodně lidí bojí návštěv u zubního specialisty, a tak raději ani zubní ordinaci nenavštíví. Podle toho ovšem pak vypadají zuby – mohou být zažloutlé, s různými defekty, které je samozřejmě třeba řešit. Na vině mohou být geny, špatná strava, kouření, pití červeného vína a kávy, nedostatečná hygiena, nemoc.

    Je tedy dosti důležité se o svůj chrup starat, především, když každý máme jen jeden a lékařské procedury odstraňující nedostatky jsou, jak všichni víme, finančně (a leckdy také časově) velmi náročné. Nezapomínejme tedy na pravidelnou každodenní zubní hygienu a alespoň jednou dvakrát do roka si zajít na dentální hygienu ke specialistovi. Pokud se budete o sebe pečlivě starat, neměli byste mít problém ani se zabarvením zubů, se zubními kazy ani prasklou zubní sklovinou.

    Někdo ovšem, ať už jakoukoliv vinou, může být nespokojený s barvou svých zubů, a tak hledá způsob, jak ji vylepšit. Jednou z možností je nechat si své zuby vybělit přímo u zubního lékaře, kde si ovšem zaplatíte za všechno. Levnější - a stejně kvalitní - možností je využít relativní novinky na trhu, kterou jsou tzv. bělící pásky, které jsou nesrovnatelně levnější a také šetrnější volbou ve srovnání s bělením u zubního specialisty. Navíc nemusíte nikam chodit, vše zvládnete v pohodlí vašeho domova.

    Vybělení u zubního lékaře je jednorázové, tudíž může vaše zuby poničit, ale postupné bělení zubů s použitím pásek není agresivní. Pokud tedy stojíte o zářivý bílý úsměv, vyzkoušejte alternativní způsob bělení.

    TIP! Pokud nevíte, kde bělící pásky zakoupit, vyzkoušejte web www.krasnezuby.eu.

    Přečtěte si také: