Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Oblíbené kabelky - nepostradatelný doplněk každé ženy

    14.9.2011, Michaela Rochovanská

    Kabelky patří neodmyslitelně ke všem současným ženám. Každá její majitelka proto často dbá, aby měla tu z nejnovější kolekce a blýskla se tak před svými kolegyněmi a kamarádkami. Jaké kabelky ale „letí“ zrovna teď? To se dozvíte v dnešním, kabelkoidně zaměřeném článku.

    Nemusíme být zrovna zapálení do kabelek a stát se jejich věrným sběratelem, nebo spíše sběratelkou. Kabelku však vlastní snad každá žena, která se alespoň trochu zajímá o módní dění. Kromě toho, že to je příjemný doplněk, platí za nepostradatelnou součást našeho odívání. Kam bychom si také jinak odložily parfém, peněženku, či třeba obyčejnou tužku na oči? Kdo zrovna neholduje po vzoru mužů nošení věcí různě po kapsách, tomu se „kabelková móda“ nevyhne.

    Je z čeho vybírat

    Naštěstí žijeme v době, která nabízí nepřeberné množství zboží, a tak stejně jako třeba trička, tak se i kabelky nabízejí v nejrůznějších provedeních. Můžeme si pořídit malou, do které vložíme jen to nejdůležitější, jako je peněženka, zrcátko a kapesníčky, nebo větší, do které se vejde třeba i menší nákup.

    Dnes je skutečně z čeho vybírat, a to nemusíme mluvit jen o velikosti, ale také o materiálu, barvě, vzorech, značce atp. Můžeme se rozhodnout, zda si pořídíme takovou, kterou si dáme přes rameno, anebo model, který budeme nosit v ruce.

    Výběr pro mladou i starší generaci

    Mladé slečny jistě nepohrdnou výraznějším provedením, poslouží jim třeba kabelky s květinovým vzorem, který kromě toho, že působí velmi mladistvě, navozuje pozitivní náladu. Výborně vypadá větší zlatavá kabelka, kterou doplňují květinové potisky červené, růžové a žluté barvy. Dívky se jimi můžou chlubit jak ve škole, tak při odpolední procházce v přírodě.

    Elegantně laděné dámy pak sáhnou po takovém zboží, které bude působit velmi společensky. Většinou si vybírají kabelky černé nebo bílé, kterými nic nezkazí. Ještě lepší dojem udělají, pořídí-li si kabelku takovou, která bude v lesklejším či saténovém provedení, nebo takovou, jež bude doplněna o třpytky a kamínky. Takové ženy budou ve společnosti za hvězdy.

    Jak vidíte, je z čeho vybírat. Fantazii se meze nekladou, důležité je svou kabelku správně zkombinovat s oblečením, pak máte vyhráno!

    Přečtěte si také: