Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Móda na podzim

    9.9.2011, Markéta Vocetková

    Letní hřejivé sluníčko pomalu odchází a nastává doba chladných podmračených podzimních dní. I když neradi, odkládáme plavky, šaty a sukýnky a pomalu si začínáme zvykat na ledové větříky přicházející společně s brzkým stmíváním.

    S každou novou sezonou či ročním obdobím přichází kolekce aktuální módy. Přijít na vhodné kombinace oblečení nebývá vždy snadné, a proto je dobré hledat stránky nebo katalogy, kde uvidíte celé sety oblečení v aktuálním módním trendu. Takové katalogy se přímo nabízejí – třeba takový katalog Halens či Bonprix katalog.

    A co bude letos na podzim v módě? Úplety, ponča a pletené šaty v přírodních barvách. Svetry i ve velikosti XXL z měkoučké vlny či bavlny. Hlavu ozdobte pletenou čepicí či čelenkou s nápadným ornamentem. Celkově bude velmi oblíbený etno styl a dozajista oceníte praktičnost oblečení, které přichází na náš trh. Bude teplé, sexy a díky svým rozměrům a střihům zakryje i některé nedokonalosti. Krásná je například kombinace pouzdrové sukně, teplých kozaček s kožíškem a pončem.

    Co se bot týče, k úpletům a sukním zvolte kotníkové kozačky, k džínům úzké vysoké kozačky.  Boty s kožešinkou a na klínku budou hitem sezony. Džíny si letos kupte v tmavších barvách, v oblíbeném rourovém střihu. Nebo také světlé rozevláté, s vysokým pasem. Širokou nabídku úpletů i moderních kalhot seženete například v Reserved.

    Pokud se vám úplety nelíbí, nezoufejte. I podzim se ponese ve stylu kovbojských košil, džínů kozaček a pohodlí. V podzimní módě bude hrát prim pohodlí, kvalita a jednoduchost. Elegantní dámy potěší široká nabídka sukní, šatů a elegantních svetříků. Kombinovat můžete opravdu všechny prvky. Originalitě se meze nekladou, a pokud se v oblečení cítíte dobře, budete v něm dobře i vypadat. Inspiraci hledejte i na beate-uhse.cz.

    V žádném případě nezapomeňte na doplňky. Ty jsou třešničkou na dortu celého outfitu. Chybu neuděláte s výraznými náramky, bláznivými náušnicemi ani s prsteny s velkými kameny. Užijte si podzim v záplavě nové módní kolekce…

    Přečtěte si také: